Haberler

Uyumlu Meclis Yatırımcı Büyükşehir

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını yaparak gündemindeki konuları karara bağladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını yaparak gündemindeki konuları karara bağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yönetiminde yapılan toplantıda tüm gündem maddeleri meclisten oybirliği ile geçti.

Büyükşehir Belediye Meclisi, ne denli uyumlu bir meclis olduğunu Aralık ayı toplantısında bir kez daha gösterdi. Meclis toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başkanlık etti. Toplantıda 43 gündem maddesinin tamamı meclis üyelerinin oybirliğiyle karara bağlandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısında Erkilet Mahallesi'ndeki Büyükşehir'e ait taşınmazların satışı konusu da ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi yakınında Çevreyol'un sağında ve solunda yer alan iki arsanın akaryakıt ve servis istasyonu alanı olarak planlandığını söyledi. Yeni terminalin de bu bölgeye taşınmasının planlandığını dile getiren Başkan Çelik, söz konusu arsaların çok değerli bir yerde bulunduğunu ve değerli bir yatırım olacağını vurgulayarak ilgilileri bugünden bilgilendirdi.

Meclis toplantısı sonunda tüm maddelerin meclisten oybirliği ile geçmesi nedeniyle teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, alınan kararların şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Kayseri Aralık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title