Haberler

Uykusu Gelince Programı Bitiriyor

Pelin Batu ile Bir Süre Önce Kısa Devre Programında Biraraya Gelen Cem Mumcu, Batu'yu Bakın Nasıl Anlattı...

PELİN BATU İLE BİR SÜRE ÖNCE KISA DEVRE PROGRAMINDA BİRARAYA GELEN CEM MUMCU, BATU'YU BAKIN NASIL ANLATTI...

Ebru Akel'in Kanalturk'teki programına katılan Pelin Batu'ya bir sürpriz yapılarak, bir süre önce sona eren Haberturk'teki 'Kısa Devre' programını birlikte sunduğu Psikiyatrist Cem Mumcu'nun görüntüsü ekrana getirildi.

Batu ile ilgili düşüncelerini anlatan Mumcu, 'Pelin üşür, uykusu gelir, uykusu gelince de 'Hadi programı bitirelim' der. Şimdi geceyarısına kadar süren bir program yapıyor. Nasıl dayanıyor bilmiyorum' diye konuştu.

Mumcu, Batu'nun eğlenceye ve dansa meraklı olduğunu belirterek 'Onunla dans etmek, eğlenmek keyifli oluyor' dedi.

PELİN OYNAMIYOR, ÖYLE ZATEN

Harun Tekin'in de dahil olduğu 3 kişilik bir programda uzunca bir süre Pelin Batu ile çalışan Cem Mumcu, Batu'nun kimi konuşmalarının pek anlaşılamamasıyla ilgili duruma da bir açıklık getirdi.

Zaman zaman 'Ekranda oynuyor mu?' tarzındaki görüşlerin doğru olmadığını ifade eden Cem Mumcu, 'Pelin öyle konuşuyor, öyle bir eğitim almış. Dolayısıyla konuşması da numara değil. Öyle o. Hakikaten İngilizce'sini Türkçe'sinden daha iyi biliyor' açıklamasını yaptı.

AİLE GİBİ OLDUK

Bu sözleri stüdyoda dinleyen Pelin Batu da Mumcu'ya teşekkür ederek 'Cem'i özledim. İnsan program yapınca o kadar acayip bir şey ki aile gibi oluyorsunuz. Birlikte bir şey yaratmanın verdiği hazzın yanında yakınlaşıyorsunuz' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title