Haberler

Uyku İlaçlı Kahveleri Kendileri İçince Kaçamadılar

UŞAK (İHA) – Uşak'ta ailesi tarafından zorla evlendirilen 17 yaşındaki genç kız ve ablası, evden kaçmak için içilen çay ve kahvelere uyku ilacı katınca aileden 7 kişi zehirlendi.

UŞAK (İHA) – Uşak'ta ailesi tarafından zorla evlendirilen 17 yaşındaki genç kız ve ablası, evden kaçmak için içilen çay ve kahvelere uyku ilacı katınca aileden 7 kişi zehirlendi.

Olay, Ünalan Mahallesi Şehit Orhan Atak Sokak'taki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 9 kişinin yaşadığı evde R.K. (17) isimli genç kız, kısa bir süre önce istemediği halde Y.K. (35) ile resmi nikahla evlendirildi. Kısa bir süre sonra düğünü yapılacak olan R.K., psikolojik tedavi gören ablası H.U.'dan (23) yardım isteyerek Çanakkale'ye kaçmak için plan yaptı. İki genç kız, evde yaşayan herkesin kahvesine ve çayına uyku ilacı atmaya karar verdi. Uyku ilaçlarını attıkları kahveleri karıştıran R.K. ve H.U., kendileri de ilaçlı kahveden içince plan bozuldu. Baba M.E. (30), anne Y.E. (39) ile çocukları E.A. (13), K.A. (8), O.A. (5) kahvenin dibinde erimemiş ilaçları görünce durumdan şüphelenip 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine gelen 3 ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan aile fertlerinden anne Y.E.'nin şeker ve tansiyon hastası olduğu için durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, zehirlenen diğer 6 kişi ise mideleri yıkanarak tedavi altına alındı.

R.E.'nin polise verdiği ifadede, "Ailem kendimden 19 yaş büyük birisi ile istemediğim halde evlendirdi. Ben okumak istiyordum, okul birinciliğim var. İstemediğim birisiyle evlendirildiğim için böyle bir şeyi ablam H.U. ile plandık. Yanlışlıkla ilaçlı kahveleri içmeseydik herkes uyuyunca evden Çanakkale'ye kaçacaktık" dediği öğrenildi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title