Haberler

Uygun: Son Zamanların En Önemli Finali Olacak

Turkcell Süper Lig'de Liderlik Koltuğunu Beşiktaş'a Kaptıran Sivasspor, Hacettepe ile Yapacağı Maç Öncesi Kızılcahamam'da Bir Haftalık Kampa Girdi.

Turkcell Süper Lig'de liderlik koltuğunu Beşiktaş'a kaptıran Sivasspor, Hacettepe ile yapacağı maç öncesi Kızılcahamam'da bir haftalık kampa girdi.

Hafta sonu deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Hacettepe ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına Kızılcahamam'da başladı. Öğleden sonra ilçeye gelen Sivasspor, otele yerleştikten sonra ilk antrenmanına çıktı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takım için şimdiye kadar her şeyi yaptıklarını belirterek, ''Son zamanların en önemli finali, Beşiktaş-Galatasaray arasında olacak'' dedi.

Avrupa'da psikologların, kondisyonerlerin ayrı olduğunu, ancak Türkiye'de bu kavramların hocada toplandığını ifade eden Uygun, ''Bu yüzden ülkemizde hoca çok önemlidir. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçların ardından bizde Kızılcahamam'a gelerek futbolcuları stresten uzak bir ortamda takımı hazırlamak istedik. Ligin kader anı, kırılma noktası Beşiktaş-Galatasaray derbisi olacak. Aynı zamanda ligin kader anı da diyebiliriz'' diye konuştu.

Sivasspor, cuma gününe kadar Kızılcahamam'da kampta kalacak ve ilçede yapacağı son antrenmanın ardından maçın oynanacağı Ankara'ya hareket edecek.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title