Haberler

Üvey oğlundan hamile kalan sosyal medya fenomeni ikinci kez anne olmak istiyor

Güncelleme:

Rusya'da yaşayan 35 yaşındaki sosyal medya fenomeni Marina Balmasheva, 10 yıldır evli olduğu eşi Alexey Shavyrin'den ayrıldıktan sonra 21 yaşındaki üvey oğlu Vladimir'den hamile kalmıştı. Ocak ayında dünyaya getirdiği kızının ardından üvey oğlu ile nikah masasına da oturan Balmasheva, hakkında yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.

Üvey oğlundan hamile kalan sosyal medya fenomeni ikinci kez anne olmak istiyor

YENİDEN ANNE OLMAK İSTİYOR

Üvey oğlu ile olan ilişkisiyle herkesin midesini bulandıran Marina Balmasheva'nın yeniden anne olmak istediği iddia edildi. Haber Rus basınında geniş yankı bulurken sosyal medya fenomeni, ilişkisiyle kullanıcılar tarafından topa tutulmuştu.

Üvey oğlundan hamile kalan sosyal medya fenomeni ikinci kez anne olmak istiyor


13 YIL ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

13 sene önce Marina Balmasheva ile tanışan Vladimir Shavyrin, o dönem 7 yaşındaydı. Maria, Vladimir'in babasıyla boşanana dek yaklaşık 10 yıl kadar birlikte yaşadığı üvey oğluyla sosyal medya hesabından bir görüntüsünü paylaşmıştı. O görüntüler de ilişkisi gibi tepki toplamıştı.

Üvey oğlundan hamile kalan sosyal medya fenomeni ikinci kez anne olmak istiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500

Yorumlar (81)

MURAT:

Utanç verici

59
12
yanıtYanıtla
BİŞEY DEMİYORUM:

DÜŞÜN BAKALIM SEN 2.KEZ EVLENIYORSUN VE UVEY ÇOCUĞUN 7 YASINDA SENDE 22 YAŞINDASIN SONRA GELIYO 20 YAŞINA ONUNLA EVLENIYOSUN BU BIR SACMALIK YA SEN ONUN ANNESI OLUYOSUN ANNESI ALLAHIN BELALARI INSAN UVEY ÇOCUĞUYLA EVLENIR MI ALLAH AŞKINA

50
10
yanıtYanıtla
Can Serdar ATAMAN:

Bence o ülkenin kanun koyucusu kamu vicdanını rahatlatacak bir ceza vermelidir. Zaten nerde pislik varsa Batıdan çıkıyor yayılıyor. Rezalet ne denir bilemiyorum. Yuh da ne Yuh

26
30
yanıtYanıtla
,qkqkxkqlslx:

Lal bun lar

yanıt0
yanıt5
A Ü:

Rusya ne zamandan beri batı oldu beyefendi

yanıt34
yanıt2
Çuvaldız:

Öncelikle Rusay batıda değildir. Biz önce dönelim kendi memleketimizde öz ve öz evladını, kardeşini, yeğenini hamile bırakanlara bakalım.

yanıt3
yanıt0
Can Serdar ATAMAN:

Batı derken Çağdaş ve Modern Ülke anlamındadır. Ayrıca Rusya Hem Asya Hem de Avrupa Ülkesidir. Sallama yapacağınıza bir tepki de bana değil olayı yapanlara yazsaydınız. Ama değişmez illa birşeyleri ülkemize endeksliyeceksiniz. Şimdi bunlar endekslemeyi de borsa sözü olarak alır.

yanıt0
yanıt0
İsimsiz:

Türkiyede kocasının kardeşine eniştesine kaçan kadınlar var aşK işte

20
33
yanıtYanıtla
Isimsiz:

İslamda,kayın ile evlenmek helaldir baldiz icin de geçerli. Haram ve helal, yanlışı dogruyu belirlese sorun kalmayacağı açık.

yanıt4
yanıt6
D.D.:

Kocası ile nikahı boş düşmediği, aynı şekilde karısı ile nikahı boş düşmediği müddetçe evlenemezler. Kaçmak zaten zina olur. Bir erkek iki kızkardeşi birdenasla nikahına alamaz. Ancak karısı vefat ederse veya boşanırsa diğer kızkardeş ile evlenmesi caiz olur. [Caizdir diye illaki evlenmeleri gerekmez. ]Nikahın boş düşmesi ya eşlerden birinin vefatı ya da boşanmakla gerçekleşir. Caiz olduğu için zaruret durumunda uygulansa bile zaruret olmadıkça benim düşünceme göre hiç hoş bir durum değildir.

yanıt3
yanıt2
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title