Haberler

Utku, Hayranlarıyla Buluştu

Özel Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan "Postar Alaturka" İsimli Müzik Yarışmasında Birinci Olan Sinoplu Yakışıklı Sanatçı Utku Güdü, Sinop'ta Hayranlarıyla Buluştu.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Postar Alaturka" isimli müzik yarışmasında birinci olan Sinoplu yakışıklı sanatçı Utku Güdü, Sinop'ta hayranlarıyla buluştu.

İlke Organizasyon tarafından Şehir Kulübü çay bahçesinde düzenlenen ve İstanbul'da yaşayan Sinoplular tarafından kurulan derneklerin temsilcilerinin de katılımı ile gerçekleşen programda hayranları ile bir araya gelen Utku, kendisini destekleyenlere de teşekkür etti.

23 haftalık bir maratonun ardından yarışmayı birinci olarak tamamlamasını Sinoplulara borçlu olduğunu belirten Utku sözlerine şöyle devam etti: "Yarışma boyunca adlarını burada sayamayacağım kadar çok kişi ve yarışmacıya nasip olmamıştır. Beni gerçekten sevip bağırlarına bastılar. Neredeyse tek bir dakika yalnız bırakmadılar. Beni bu günlere taşıyan öncelikle anne ve babam olmak üzere tüm sevenlerime teşekkür ediyorum".

(SÖ-SA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title