Haberler

Bu İhmalin Sonu Facia Olabilirdi..

Bu İhmalin Sonu Facia Olabilirdi..

BU İHMALİN SONU FACİA OLABİLİRDİ..

* Otomobilde yalnız bırakılan 8 ve 9 yaşlarındaki iki kardeş kayarak, yaklaşık 5 metre yükseklikten aşağı düşen otomobilde ölümden döndü.

Ümraniye'de babalarını izlemek için halı sahaya götürülen 2 çocuğun içinde bulunduğu otomobil kayarak 5 metre yükseklikten boşluğa düştü. Çocuklar, şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olay, saat 21.00 sıraları, Çakmak Mahallesi, Dere Sokak üzerinde bulunan halı saha önünde meydana geldi. Patronuna ait Mersedes marka otomobil ile kardeşi ve yeğenleri Ahmet (8) ve Salih Uyar (9)'ı halı sahada maçına götüren Metin Uyar, otomobili park edip maçı izlemeye başladı. Metin Uyar, iki yeğenin otomobilde bırakıp soyunma odasına gitmek için araçtan indi. Bu sırada otomobil kaymaya başladı.Metin Uyar'ın peşinden koşarak yetişmeye çalıştığı, içinde 2 çocuğun bulunduğu otomobil yaklaşık 5 metre yükseklikten boşluğa düştü. Otomobildeki 2 çocuk şans eseri kazayı hafif sıyıklarla atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri amcaları Metin Uyar tarafından araçtan çıkarılan Ahmet ve Salih Uyar 'ı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

AMCAM EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ahmet Uyar, amcasının soyunma odasına gitmek için, el freninin çekmeyi unutarak, otomobilden indiğini ve arka koltuğunda oturdukları aracın bir anda kaymaya başladığını söyledi.

AYAK FRENİNE BASTIM OTOMOBİL VİTESTEYDİ

Soyunma odasına gitmek için araçtan indiğini ve otomobilin kaymaya başladığını belirten Mehmet Uyar da " Ayak frenine bastım, araçta vitesteydi. Çocuklar mı oynadı? Bilemiyorum. Bağıra çağıra indim aşağıya. Allah'a şükür çocuklara birşey olmadı" diye konuştu. Ahmet ve Salih Uyar kardeşlerin tedavisi devam ediyor. Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Görüntü dökümü

- ----------

- Amca Uyar ile röp

- Kaza yeri

- Devrilen otomobilden görüntü

- Araçtaki 8 yaşındaki Ahmet'in sedyedeki görüntüsü

- Ahmet Uyar ile röp

- Genel ve detay görüntü

Haber / Kamera: Ramazan EĞRİ İstanbulDHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title