Haberler

Üstünsalih: "Şampiyonluğa Oynayan Bir Takım Seyredeceğiz"

Trabzpnspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, "Çok renkli bir Trabzonspor seyredeceğiz.

Trabzpnspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, "Çok renkli bir Trabzonspor seyredeceğiz. Şampiyonluğa oynayan bir takım seyredeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 ile geçen Trabzonspor'da başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih maç sonunda açıklamalarda bulundu. Bu sezen çok renkli bir Trabzonspor olacağını söyleyen Üstünsalih, "Şuanda gördüğümüz şu ki; Bu sezon çok renkli geçecek. Güzel bir maç oldu. Takım olma yolundaki gayretlerimize devam ediyoruz. Çok renkli bir Trabzonspor seyredeceğiz. Şampiyonluğa oynayan bir takım seyredeceğiz" dedi.

"HAKEM İYİ BİR MAÇ YÖNETTİ"

Bekledikleri gibi bir karşılaşma olduğunu vurgulayan Üstünsalih, "Beşiktaş lige iyi bir giriş yaptı, çok iyi bir takım. Biz de çok iyi takımız. Ortada bir mücadele oldu. Kazanan biz olduğumuz için mutluyuz. Benim izlediğimde hakem oldukça iyi bir maç yönetti. Kararları isabetliydi. Golde top durmadı. Artık bitmiş bir maç bir şey söyleyeme gerek yok. Sezona yeni başlıyoruz. Güzel bir skor, bizim açımızdan mutluyuz" diye konuştu.

"FUTBOLCULARIN KENDİNE GÜVENİ YERİNE GELDİ"

Futbolcuların kendilerine olan güveninin yerine geldiğini vurgulayan Üstünsalih, "En büyük kazanım buydu. Özellikle Erkan'ın performansı iyiydi. O açıdan güzel bir kaerşılaşma oldu" şeklinde konuştu.

"İYİ BİR TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transferde seçiçi davrandıklarını dile getiren Üstünsalih, "Eksiklerimiz olduğu doğrudur. Bunu teknik kadromuz tespit etti. Ileriki günlerde göreceksiniz, iyi bir transfer yapacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdi Serdar Üstünsalih Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title