Haberler

Üstünel: İlerleyen Haftalarda Daha İyi Galatasaray İzleyeceğiz

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Kocaelispor Karşısında Alınan 3 Puan ve Sergilenen Oyundan Memnun Olduklarını Söyledi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Kocaelispor karşısında alınan 3 puan ve sergilenen oyundan memnun olduklarını söyledi.

Üstünel, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, bu sezon yapılan transferlerin performanslarının da sevindirici olduğunu belirterek, ''Takımın sahadaki performansı bizi çok mutlu etti. Attığımızdan fazlasını kaçırdık. Bu maçta önemli bir faktör de takım ruhunun sahaya yansıması oldu. Galatasaray iyi yolda. Kimsenin kuşkusu olmasın, kadromuzun kalitesi daha iyi sonuçlara imza atacaktır. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz'' dedi.

UEFA Kupası'ndaki Bellinzona maçının yorgunluğu ve hava koşulları handikap oluştursa da ortaya koydukları müthiş performansla güzel bir skor elde ettiklerini vurgulayan Üstünel, şöyle konuştu:

''Önümüzdeki lig maçlarına hazır olacağımızın da sinyalini verdik. Bu kadar eksik kadroyla, böyle önemli deplasmanları ligin başında bol gollü geçmek, takıma daha da moral verecek. Gelecekte hep birlikte, daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz. Yeni transferlerin performansları da bizi mutlu ediyor. Diğer arkadaşların ve sakatlarımızın devreye girmesiyle, izlemeye doyamayacağımız bir Galatasaray'ı sahada göreceğimizi umut ediyorum.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title