Haberler

Üstünel: Çok İyi Bir Galatasaray Geliyor

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Çok İyi Bir Galatasaray'ın Geldiğini Söyledi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, çok iyi bir Galatasaray'ın geldiğini söyledi.

Üstünel, GS TV'de yayınlanan röportajında, takımda çok iyi bir kaynaşmanın olduğunu belirterek, ''Genç oyuncular da ağabeylerinin liderliğinde iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturdular. Çok iyi bir takım havası yakalandığına inanıyorum. Bunu da ilerleyen haftalarda göreceğiz ve yaşayacağız. Çok iyi bir Galatasaray geliyor'' dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, önlerinde uzun bir periyodun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Üç kupada birden mücadele ediyoruz. Her kupanın ayrı bir değeri var. Oyuncularımızla bunun bilincine varmak için bir toplantı yaptık. Tabii oyuncularımızın hepsi de bulundukları durumun bilincindeler. Geçmiş maçların rehavetinden kurtulmamız gereken bir dönem. Önümüzdeki maçlara çok ciddi hazırlanmamız gerekiyor. Sakatların düzelip takıma katılmasıyla daha da iyi bir hava yakalayacağımız düşüncesindeyiz. Önümüzde çok önemli UEFA Kupası mücadelesi var. Ancak toplantıda oyuncularımıza öncelikli olarak bu maçı kesinlikle düşünmeyip ve Vestel Manisaspor maçına konsantre olmaları gerektiğini, çünkü bu maçla ligdeki çıkışımızı sürdürebileceğimizi söyledik. Bu doğrultuda da liderlik koltuğunu bırakmamamız gerektiğini vurguladık. Kendileri de zaten bunun farkındalar.''

Üstünel, bugünkü Vestel Manisaspor maçının kendileri için çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, ''Biz bu karşılaşmanın önemini çok iyi biliyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz ve lider olarak sezon sonuna kadar devam etmek istiyoruz'' dedi.

Haldun Üstünel, sarı-kırmızılı kulüpte 22 Mart'ta yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı nedeniyle, takımda seçim havasının oluşmaması için dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title