Haberler

Üstsüz Paylaşımlarıyla Gündeme Gelen Serel Yereli İbrahim Tatlıses'le Dalga Geçti

Güncelleme:

Tatil için gittiği İtalya'dan paylaştığı üstsüz görüntü ile gündeme gelen Serel Yereli, milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses'le "Çiğ köfteye de gevrek deriz" diyerek dalga geçti.

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Serel Yereli, bu seferde İbrahim Tatlıses'i diline doladı.

"ÇİĞ KÖFTEYE GEVREK DERİZ"

İbrahim Tatlıses'in milletvekili aday adaylığını duyurduğu fotoğrafı Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Serel Yereli, "Çiğ köfteye de gevrek deriz artık" diyerek dalga geçti.

HESABI ÇALINDI

Kendi üstsüz videosunun ardından erkek arkadaşının da yarıçıplak videosunu paylaşan Yereli'nin Instagram hesabı hacklenmişti. Hesabını çalınan oyuncu kısa süre içinde geri alarak kullanıcı adını değiştirdi. Oyuncu hesabının hacklenmesi için: "Hacklenmiştim geri aldım. Artık bana serellllyyyy diyeceksiniz" dedi.

ÜSTSÜZ VİDEOLARIYLA GÜNDEME GELDİ

Oyuncu Serel Yereli, İtalya'da sıcaktan bunalarak kıyafetini çıkarmış ve bu anların videosunu Instagram hesabından paylaşmıştı.

İşte Serel Yereli'nin paylaşımları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Instagram İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (75)

ANKARAGÜÇLÜ:

BU KIZIN ÇOK ACİLEN ŞÖHRET OLMASI LAZIM, ÇÜNKÜ NE YAPACAĞINI BİLMİYOR TANINMIŞ KİŞİLER ÜZERİNDEN GÜNDEM YARATARAK MEDYA MAYMUNLUĞU YAIYOR, TABİ EĞİTİM GÖRMEMİŞ, EVLENECEK BİRİNİDE BULAMADIĞI İÇİN KISA YOLADAN MEDYA ÜZERİNDEN GÜNDEMDE OLMAYA KARAR VERMİŞ

106
8
yanıtYanıtla
Turist:

Lütven bu kızı haber yapmayın. Hülya, Seda, Tilki, Ebru, Demet ve vs. Toplumu bu kişilerden uzak tutun.

44
3
yanıtYanıtla
izmirli:

ülkenin böyle entellektüel insanlara ihtiyacı var, ama üzülerek bakıyorum herkes akpli . İnce başkan seçilince bu seferde inceye yanaşırsnız.

7
18
yanıtYanıtla
knaklı:

herkes emin olsun ince başkan seçildikte sonra herşey daha güzel oolacak. alemlere akacak hayatın dibine vuracağız. Tüm gençler rock cook konserlerinde özgürce kakaolu kondomları kullanabilecek.

9
15
yanıtYanıtla
Nokta:

Hakli kiz

10
11
yanıtYanıtla
...:

edepten yoksun biri gelmiş millete akıl veriyor . . ilk sen kendini düzelt be üssüz dolaşmaktan başka ülkeye faydası olmayan mal kadın

16
4
yanıtYanıtla
murat:

sende cok edep varya

yanıt3
yanıt3
m:

sana mı soracak sen kimsin anasımı babasımı

yanıt2
yanıt3
SAMET:

VAR Kİ KONUŞUYOR. SİZE NOLUYOR OLM KIZ SİZİ AVUKAT MI TUTTU MAL HERİFLER

yanıt3
yanıt0
BURAK:

murat denen hırbo, bir tane yorumun yetmemiş iki tane mi atmışsın :) yoksa o kadın sana mı soyundu :))

yanıt4
yanıt2
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title