Haberler

Bel Kemiği Kırılan Türker İnanoğlu Tedavi Altına Alındı

Güncelleme:

Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, yaz tatilini geçirmek için gittiği Bodrum'da talihsiz bir kaza geçirerek bel kemiğini kırdı. Kaza sonrası İstanbul'da tedavi altına alınan İnanoğlu, bugün taburcu edildi.

Yeşilçam'ın efsanevi filmlerinde imzası olan Türker İnanoğlu, yaz tatilini geçirmek için gittiği Bodrum'da üzücü bir olay yaşadı. İnanoğlu, evinin merdivenlerinden inerken dengesini kaybederek bel kemiğini kırdı. Yaşanan bu üzücü olay sonrası Türker İnanoğlu, Bodrum'dan İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı.

TABURCU EDİLDİ

İstanbul'a getirilerek Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi gören Türker İnanoğlu, tedaviye olumlu yanıt verdi. Kısa bir süre içinde kendisini toparlayan İnanoğlu'nun tedavisinin bittiği ve bugün taburcu olduğu öğrenildi.

TÜRKER İNANOĞLU KİMDİR?

1936 yılında Safranbolu'da doğan İnanoğlu, ilkokul eğitimini Safranbolu'da, orta ve lise eğitimini İstanbul'da yaptı. Yüksek öğrenimini Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu'nda yaparken, 1957 yılında yönetmen yardımcısı olarak sinema ile tanıştı. Ö.Lütfi Akat ve Nişan Hançer'e on bir filmde asistanlık yaptı. 1958 yılında "Senden Ayrı Yaşayamam" adlı filmle yönetmenliğe başladı.

Usta Yapımcı Türker İnanoğlu Bel Kemiğini Kırdı

Yeşilçam'da çeşitli yapımcılara dokuz adet film çektikten sonra 1959'da kendi şirketi Erler Film'i kurdu. Erler Film bünyesi içinde bugüne dek 40 yıldır 167 adet siyah-beyaz ve renkli sinema filmi çekti. Bunlardan 21 adedi Yunanistan, İtalya ve İran'la yapılan koprodüksiyon yapımlardır. Ayrıca ülkemizde uzun metraj ve belgesel çekimleri yapan Amerikan-Japon-Fransız-Alman yapımcıların yürütücü prodüktörlüğünü de yapmıştır. Erler Film ülkemizde şu anda halen faaliyet gösteren en eski film şirketidir. Türker İnanoğlu bugüne dek 66 adet uzun metraj sinema filmine yönetmen olarak imza atmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türker İnanoğlu İstanbul Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

hüseyin kaya:

rol verip kullandığı fıstıkların ahını çekiyor

5
2
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

ölsede halva yesek.

2
2
yanıtYanıtla
Emrah yener:

Allah rahmet eylesin, Ailesine başsağlığı dilerim

3
1
yanıtYanıtla
Seda:

Allah rahmet etsin.

1
0
yanıtYanıtla
..........:

GEÇMİŞ OLSUN ABİ YENİ DAHA GÜZEL PROJELERDE OLMAK DİLEĞİYLE

1
0
yanıtYanıtla
Banu:

Allah hidayet versin.

1
0
yanıtYanıtla
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

ALLAH RAHMET EYLESİN TÜRK CİNEMASINA ÇORK EMEĞE GEÇTİ YAPTIKLARIYLA GONUŞULACAK VEDE ANILACAKTIR . HER ZAMAN GELMEZ BÖLE ADAMLAR TÜRK HALKININ BAŞI SAĞ OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
gün:

hahhahahahaha

yanıt0
yanıt0
mal müdürü:

yav arkadaş sen haberi nerenle okuyon sölede bileleim

yanıt0
yanıt0
Buse:

Kaza geliyorum demez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title