Haberler

Usta Sanatçı Genco Erkal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstifaya Davet Etti

Güncelleme:

Usta sanatçı Genco Erkal, 24 Haziran seçimlerinin ardından "Nöbeti devretme günü gelmedi mi?" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifa davet etti.

"NÖBETİ DEVRETME GÜNÜ GELMEDİ Mİ?"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz sene başlattığı Adalet Yürüyüş'üne katılan ve Kılıçdaroğlu'nun koluna girerek yürüdüğü anların fotoğrafını paylaşan Genco Erkal, "Sayın Kılıçdaroğlu, size saygım sonsuz. Adalet yürüyüşünde sizinle kol kola yürüdüm. Demokrasi kültürümüze yaptığınız katkılardan ötürü şükranlarımı sunuyorum. Ama nöbeti devretme günü gelmedi mi sizce?" dedi.

Usta Sanatçı Genco Erkal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstifaya Davet Etti

"KAYBETMEDİK LİDER KAZANDIK"

Erkal, seçimlerin ardından Muharrem İnce hakkında "Kaybetmedik, bir lider kazandık. Hata yaptığında özür dilemeyi bilen, dürüst, güvenilir, zeki, esprili, donanımlı, sevecen, yürekli, sanatsever, anlayışlı, kasmayan, tepeden bakmayan, yüreğimizi titreten, herkesi kucaklamaya hazır bir kahramanımız oldu." diyerek İnce'ye destek vermişti.

Usta Sanatçı Genco Erkal, Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstifaya Davet Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (13)

GÖLGE:

Nasıl bir şey bu , oturan kalkmıyor ? İkinci cumhur başkanımız İsmet İnönü'' yü , Bülent Ecevit (Mekanları cennet olsun ) darbe yaparcasına koltuğun dan indirdi . Rahmetli de bir türlü bırakmadı . Yataklara düştü . Yok bırakmaz . Doktor raporuyla bıraktırıldı . En delikanlısı ( nur içinde yatsın ) Erdal İnönü çıktı . O nun tutkalı iyi değilmiş ki çabuk bıraktı . Ve Deniz Baykal O da evet O da bezdirdi . Bırakmıyordu kumpasla gitti . Ve sayın KILIÇDAROĞLU . İnşallah sonun benzemez . Lütfen BIRA

7
2
yanıtYanıtla
Genco işine bak:

Fitne yuvası karışmış, hainler beter olsun, birbirini yesin yamyamlar

3
2
yanıtYanıtla
...:

chplilere sözüm yok ama bu adam her seferinde insanların dini inancıyla alay eden bi ateist. . iğrenç mahluk

4
1
yanıtYanıtla
kimene 47:

siz kendi içinizde adaletli olmayı öğrenin sonrada bu ülkede adalet yok diye yaygara çıkarmayın koltuk sevdalıları

3
2
yanıtYanıtla
ööle deel bööle:

Hacım 1 zahmet yol artık, Olmuyor KK artık CHP''ye zarar veriyorsun

3
1
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

TC. ANAYASASININ 5. MADDESİ İLE İNSANLARIN SEÇİLME ÖZGÜRLÜĞÜNE KISIT GETİRİLMELİ YOKSA BUNLAR ZAMANI GELDİ EYVALLAH DEMEYİ BECEREMİYORLAR

3
0
yanıtYanıtla
IYI:

Hava, hava sın bay Kemal. O güzel ismi kirletiyorsun

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bu kemali baykalın karşısında övmediniz mi göklere çıkarttmadınız mı? şimdi ne oldu canınınız başka birini çekti ''gel muharremi'' öyle mi. . . . chp seçmeni sizler özgür değilsiniz sizin iplerinizi tutanlar neyi istiyorsa ona itaat edeceksiniz okumuş cahiller. . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
bu adam istifa etsin:

bu adamın istifa etmesi lazım

1
0
yanıtYanıtla
K:

derhal ATATÜRKÜN MİRASCILARI DEVİR ALSIN

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title