Haberler

Usta Sanatçı Bora Gencer Pazarda Tezgah Açtı

Güncelleme:

90'lı yıllara çıkardığı şarkılarla damgasını vuran şarkıcı Bora Gencer, Şişli'de pazara çıktı. Ünlü sanatçıyı satış yaparken görenler gözlerine inanamadı. Usta sanatçı oğluna hayatın kolay olmadığını ve kolay para kazanılmadığını göstermek için pazara çıktığını söyledi.

"HER HAFTA ORAYA GİDECEĞİM"

Bomonti Pazarı'nda satış yapıp 20 TL kazanan Gencer, şu açıklamayı yaptı; Aslında pazarı ben açmadım. Abim İlhan Gencer'in kızı Merve Gencer açtı. Ben de ona desteğe gittim oğlum ile birlikte. Kullanmadığım kıyafetlerimi götürdüm. Bundan sonra her hafta gideceğim oraya… İki tane ayakkabım satıldı 20 liradan. O parayla da oğluma klavye falan aldık. Ben de bir anahtarlık aldım. Oğlumu da yanımda götürdüm çünkü hayatın kolay olmadığını, kolay para kazanılmadığını görsün istedim.

Usta Sanatçı Bora Gencer Pazarda Tezgah Açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Gencer Bomonti Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

KILIÇ:

HAYATTA İNİŞ ÇIKŞLAR VARDIR . BİR BAKARSIN DİBE VURMUŞUN BİR BAKARSIN TAVAN OLURSUN ÖNEMLİ OLAN SAGLIK GERİSİNİ BOŞ VER EN ÖNEMLİ SAGLIKDA AKIL SAGLIGIDIR .

21
0
yanıtYanıtla
Karedağ:

Hiçte duygulanmadık bunu sokaklarda hergün görüyoruz.Ne var bunda haber değerimi var yani.Reklam kokan hareketler bunlar

17
0
yanıtYanıtla
Bambam:

17 yıldır sanatcı ssk affı geriye çıkmamıştır bu ulkede tek sanatcı affini rahmetli Özal çıkarmıştır....olaylar bu kadar ortada..çünkü hiç bir sanatçı devamlii iş bulamaz....

7
3
yanıtYanıtla
chigolata:

gitsin bi sigortalı iş bulsun kendine o zaman

yanıt9
yanıt8
Lüküs hayat:

Oyuncu şarkıcı tiyatrocu olup kendini sanatçı sanan güruh çeşme akarken geleceği düşünüp tedbirini kendin alıp testini dolduracaksın sgk primlerini vaktinde yatıracaksın orda burda ciyaklamayacaksın,

yanıt2
yanıt0
BORON:

Reklam lar

8
0
yanıtYanıtla
burak bey:

nerde görsem tanımam.

2
1
yanıtYanıtla
Pro Muharrem:

Bora Gencer kim ? Google help my

1
0
yanıtYanıtla
asi®:

''Google help me'' yazabilirsen yardim edebilir ancak sana. . .

yanıt12
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title