Haberler

Usta Oyuncu Nuri Alço'dan Olay İtiraf: Ayşen Gruda'nın Cenazesinde 5 Bin Liram Çalındı

Güncelleme:

Usta oyuncu Nuri Alço, katıldığı magazin programında Ayşen Gruda'nın cenaze töreninde kargaşadan cebindeki 5 bin TL parasının çalındığını söyledi.

Türk sinemasının usta isimlerinden Nuri Alço, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Ayşen Gruda'nın cenaze törenine katılan Alço, kalabalıkta cebindeki parasını çalındığını söyledi.

"CENAZEDE 5 BİN LİRAM ÇALINDI"

Sanat camiasında hayatını kaybeden ünlü isimlerin cenaze törenlerine katılarak vefasını gösteren Nuri Alço, son olarak pankreas kanserinden hayatını kaybeden Ayşen Gruda'nın cenaze törenine katıldı. Sunucuların cenazedeki fotoğraf çekme tartışmasını hatırlatması üzerine açıklama yapan Nuri Alço, şöyle konuştu: "Cenazelerde bütün ünlüleri görmek için gelenleri haddi hesabı yok. Cenazelerde fırsat kollayan fırsatçılar çok. Ayşen Gruda'nın cenazesinde yine param çalındı.

Usta Oyuncu Nuri Alço'dan Olay İtiraf: Ayşen Gruda'nın Cenazesinde 5 Bin Liram Çalındı

"OYA AYDOĞAN'IN CENAZESİNDE DE PARAM ÇALINDI"

Yanımda koskoca başkan var ve onun korumaları diğer yanımda Gürsel Tekin var onun yanında kültür bakanı var. Onların korumalarının yanında dahi gelip cepten 5 bin lira param çalındı. Ev kirasını hazırlamıştım onu verecektim o gitti. Emniyetin çalışması lazım. Daha öncede Oya Aydoğan cenazesinde 3-4 bin lira param çalındı. Allah katında çok büyük günah."

Usta Oyuncu Nuri Alço'dan Olay İtiraf: Ayşen Gruda'nın Cenazesinde 5 Bin Liram Çalındı

Usta Oyuncu Nuri Alço'dan Olay İtiraf: Ayşen Gruda'nın Cenazesinde 5 Bin Liram Çalındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nuri Alço Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (54)

ADA:

ufak atta civcivlerde yesin

27
0
yanıtYanıtla
Esra:

O parayla oraya gidilir mi hiç, kaçıncı kez soymuşlar seni, millet saf olduğunu anlamış be Nuri Abi. :D

22
0
yanıtYanıtla
adanus:

neden o kadar parayla o kadar kalabalığın içine giriyosunki . . iyiside geliyor kötüsüde geliyor öyle yerlere

19
0
yanıtYanıtla
aksaray:

yahu ne olacak sanatçılardan birisi almıştır. gayet normal

12
2
yanıtYanıtla
gerçek:

hep sen kızları ölü gibi uyutup onlardan nemalanıyordun. şimdi bir ölü sebebiyle seni ayakta uyutup senden nemalanmışlar. . . .

9
4
yanıtYanıtla
..:

cenazede okadar parayla neden dolasıyosn yalancı senı

6
7
yanıtYanıtla
halkın sesi:

gazoz içirip bayıltmışlar nurinin beşbin lirasını almışlar . . yav arkadaş herkeste kendini göstermek için kadının ölmesinimi beklemiş . foto çektirenlere saygısız diyen ünlüler asıl saygısız sissiniz biraz görgülü olun mütevazi olun. orası yeri değil ama foto çektirmek istediyse bile hoşgörülü olun sevildiğiniz için istemişlerdir. böyle yaygara yapıp sosyal medyada veryansın edipte gündeme gelmeye çalışmayın

9
4
yanıtYanıtla
olmaz olsun öyle halk:

saçma saçma konuşma be

yanıt1
yanıt7
x:

o halk olmasa o denyolar hiç olmaz zırtapoz . . saçmaymışşşş saçma olan senin gibi ünlü yalakası

yanıt3
yanıt1
şirine:

cenazeye giderken cebinde 5000 liranın ne işi var acaba

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title