Haberler

Usta Oyuncu Nilgün Belgün'den Şaşırtan İtiraf: Kocamın Beni Aldattığını Telesekreterden Öğrendim

Güncelleme:

Usta oyuncu Nilgün Belgün, katıldığı bir magazin programında eski eşinin kendisini, tanıdığı evli bir kadınla aldattığını bunu da evdeki telesekreterden öğrendiğini anlattı.

Oyuncu Nilgün Belgün, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oldu. Yıllar önce eşi tarafından aldatıldığını anlatan Belgün, hikayesiyle herkesi şaşırttı.

"DÜĞMESİNİ AÇARAK EŞİMDEN ŞARKI İSTERDİ"

Belgün, yıllar önce eşi tarafından aldatıldığını şöyle anlattı: "Turnedeydim, ama bir şey hissediyordum. Biz bir gruptuk ve grup içerisinde tatsız bir şeydi. Grubumuzdaki kadında evliydi ve ben halinden tavrından bir şeyler hissediyordum ama konduramıyordum. Benim eşim müzisyendi, kadın hep tek düğmesini aça aça şarkı isterdi.

Usta Oyuncu Nilgün Belgün'den Şaşırtan İtiraf: Kocamın Beni Aldattığını Telesekreterden Öğrendim

"ALDATILDIĞIMI TELESEKRETERDEN ÖĞRENDİM"

Eşim hatalı ben ondan sorumluyum ama kadınlarda baya girgin. O günde Galatasaray gecesi vardı eşimde 'eve gelip hazırlan sonra buraya gel' dedi. Eve geldiğimde telesekreterin ışığı yanıp sönüyordu. Ben de çok iyi niyetliyim. Telesekretere bastım kadının sesini duydum. Bunlar konuşurken telesekreter açılmış ve bütün konuşmaları almış. Kadında 'Telesekreter açılmış Nilgün duyacak' diyor. Benim zavallı da (eski eşi) 'Merak etme ben silmesini biliyorum' diyor ama silememiş. Ben olduğu gibi olayı ve evliliği sildim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Dürbünlü:

70 yaşındayım bugüne kadar,,topçulardan popçulardan ve artist tayfasından düzgün bir yaşantısı olanı daha hiç görmedim.

16
4
yanıtYanıtla
Nane:

Hocam ben 27 yaşındayım Evlenmeye korkuyorum.

yanıt0
yanıt0
ayla:

İki evlilik yasasi cikmali aldatma ortadan kalkar bir erkek iki bayanlla bas cikmaz o zaman yuva yikilmaz

5
10
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen

yanıt2
yanıt0
Nane:

Sende kuma var galiba alışmışsın

yanıt1
yanıt0
olmadı:

biz bayanların ne yazıkki hali bı en büyük kötülügü hem cinslerimiz yapıyor bize ama dilerim allahtan kimlerse sebeb olan allahta yuva yıkanlara sebeb olsun

10
1
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

adam kurtulmuş senden yahu tele sekreter dümeniyle

1
6
yanıtYanıtla
mahir:

sendeaz değilsin hani

3
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Nasıl gündemde kalırım çabaları.

3
2
yanıtYanıtla
sevo:

bu açıklamanın nesi gündemde kalırım çabası. yaşamayan bilemez. Allah iyi insanla karşılaştırsın.

yanıt5
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title