Haberler

Usta Oyuncu Kadir İnanır, Yoğun Bakımdan Çıktı

Güncelleme:

Beyninde pıhtı atması nedeniyle apar topar ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İnanır, yoğun bakımdan çıktı.

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Kadir İnanır pazar sabahı hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde pıhtı atması tespit edilince acilen ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI"

Kadir İnanır'ın son sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. İnanır'ın doktoru şunları söyledi: "Güzel haberleri sizinle paylaşmak için toplandık. Sabah Kadir Bey'le gayet net ve güzel bir konuşma yaptık. Artık kendisi yoğun bakımda değil. Ayağa da kalktı."

EVİNDE FENALAŞMIŞTI

Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın geçirdiği ameliyatın ardından bir ameliyat daha olacağı öğrenilmişti. İnanır'ın sağlık durumunun şu anda iyi olduğu öğrenildi.

HAYAT ARKADAŞI FELAKETİ ÖNLEMİŞTİ

Kadir İnanır, evinde fenalaştığı zaman hayat arkadaşı Jülide Kural son anda tutmuştu. Kural, İnanır'ı tutmasaydı, daha büyük felaket olabilirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

hakan guler:

tüh tüh kötü haber diye buna derler gebermemiş

9
2
yanıtYanıtla
AYKUT:

Su gibi gencecik evlatlar toprağa düşerken, bunun gibi hak etmeyenler kapıdan dönüyor. Rabb''imin bir bildiği vardır diyerek sabretmek düşüyor bize. .

7
3
yanıtYanıtla
sadakat:

Büyük sanatçı, usta oyuncu, dizicileri cebinden çıkartır.

3
5
yanıtYanıtla
cinare:

Buyuk sanatci filmlerini severek izliyoruz Allah sifa versin

2
5
yanıtYanıtla
rambo:

BEKLEDİĞİMİZ AÇIKLAMA BU DEĞİLDİ

3
3
yanıtYanıtla
Akil Adam Hastalanmış:

Kadir İnanır bir zaman akil adam olmuştu. Hülya Koçyiğit'' de akil kadın. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına bizim anlayamadığımız onların çok iyi bildikleri açılım sürecini anlatıp ikna edeceklerdi. Açılımcılar bundan çark edince bunlar ortada kaldılar. Türk Milleti''nin nazarında beş paralık oldular. Bunca yıllık itibarlarını sıfırladılar. Bu milletten özür dilemedikleri sürece eski itibarlarını kazanmaları mümkün değil. Yazık ki ne yazık. Hastalığına üzülmedim. Sevinmedim de.

3
1
yanıtYanıtla
SELMA C.:

paranın gücü

3
0
yanıtYanıtla
Bysn:

Yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (bu arada haberin değişmesini bekliyoruz.)

2
1
yanıtYanıtla
saaadettin:

geçmiş olsun

1
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Burda insanlık suçu işleyen adı insan kendisi yaratık olan mahlukatlar var . Savcılar göreve !!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title