Haberler

Usta oyuncu Fatma Girik korona virüse karşı evinden çıkmıyor

Güncelleme:

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, korona virüse karşı "evde kal" çağrısına uyuyor.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, korona virüse karşı "evde kal" çağrısına uyuyor. Bodrum'daki evinden dışarı çıkmayan ünlü oyuncu daha önceki rahatsızlıklarından dolayı da yürümekte güçlük çekiyor. 77 yaşındaki sanatçı, fizik tedavisini de evinde görmeye başladı.

Türkiye'de ve dünyada "evde kal" çağrısına uyan birçok ünlü isim gibi Fatma Girik, korona virüsünden korunmak bir süredir Torba Mahallesi'ndeki evinden dışarı çıkmama kararı aldı. Girik'in evinde dezenfekte işlemi yaptırdığı ve beraber yaşadığı 98 yaşında hasta olan annesi Münevver Girik için de önlemler aldığı öğrenildi. Kalça ameliyatından dolayı yürüme güçlüğü çeken ve fizik tedaviye giden Girik'in tedavisine evinde devam ettiği öğrenildi.

Başkan Aras'tan ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'da usta oyuncuyu evinde ziyaret ederek aldığı önlemlerden dolayı teşekkür etti. Sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Aras, ihtiyaçları olduğu zaman çağrı merkezini araması halinde Bodrum Belediye ekiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğini anlattı. Aras, evinde kalan tüm büyüklerinin yanında olduğunu ve 24 saat Belediye ekiplerinin hizmet verdiğini Girik'e anlattı. Girik ise tüm halkın bu çağrıya kulak vermesini özellikle yaşlı kesimin kesinlikle evden çıkmaması gerektiğini söyledi. Girik, ülkenin zor günlerden geçtiğini belirterek kurallara uyulması gerektiğini yoksa bu virüsün daha da çok yayılabileceğini söyledi.

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Fatma Girik'in sohbet ederken uyulması gereken kurallardan biri olan konuşma mesafesine de dikkat ettikleri görüldü. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Fatma Girik Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title