Haberler

Usta, Listesinde Yer Alan İsimleri Tanıttı

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 50. yılda şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir yönetimle yola çıktıklarını belirterek, Trabzonspor taraftarı için şampiyonluktan başka hiç bir hedefin olamayacağını söyledi.

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 50. yılda şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir yönetimle yola çıktıklarını belirterek, Trabzonspor taraftarı için şampiyonluktan başka hiç bir hedefin olamayacağını söyledi.

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu öncesi yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri tanıttı. Tanıtıp toplantısında çeşitli slayt gösterileri delegelere izletilmesinin ardından Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Usta'nın konuşması ise delegeler tarafından zaman zaman alkış nedeniyle kesildi.

"50. YILDA ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLEYEN GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İLE YOLA ÇIKTIK"

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, 50. yılda şampiyonluğu hedefleyen güçlü bir yönetim kurulu ve camianın desteği ile yola çıktıklarını belirterek, "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. Bu topraklar tekrar mavi kokacak, şimdi tekrar ayağa kalkma zamanı. 50. yıla, şampiyonluk hedefiyle arkadaşlarımızla birlikte sizlerle, milyonlarla birlikte yeniden yola koyulduk. Çünkü üzerimizde o şanlı tarihin bizlere yüklemiş olduğu bir ödev, bir yük var. Bu tarihi içine iyi hapsetmiş olan milyonlarca Trabzonspor taraftarı için şampiyonluktan başka hiçbir hedef olamaz. Bütün Trabzonsporlular inansın ki bu şanlı tarihin sayfalarına yeni sayfaları hep birlikte mutlaka ekleyeceğiz. Trabzonsporlu kardeşlerim, ağabeylerim bu yol gerçekten hepimiz açısından çok ama çok değerli bir yol. Zor bir yol belki ama siz var oldukça milyonlar var oldukça bu şanlı tarih var oldukça biz yola çıkmış olduğumuz ekip arkadaşlarımızla birlikte hangi engeller önümüzde olursa olsun, hangi zorluklarla karşılaşırsa karşılaşalım, o mutlu sona bundan sonra defalarca ulaşacağımıza inanmış durumdayız. Allah inşallah nasip eder, bu kadroyla hepinizi şu güzel sayfalarda yer almış şekilde kaydetmiş olur" ifadelerini kullandı.

"50. YILDA ŞAMPİYONLUĞU SLOGANI İLE BU YOLA ÇIKTIK"

Usta, iddialı açıklamalarına devam ederek, "Ekonomik olarak zor durumda olmuş olabiliriz sportif olarak sıkıntı içinde ve itibar olarak asla ve asla içimize sindiremeyeceğimiz bir durumla karşı karşıya olabiliriz ama bu şanlı tarihin bize verdiği güç o büyük Trabzonspor'un dinamiklerine olan inancımızla camiamıza açık ve net seslenmek istiyorum. Milyonlarca Trabzonspor taraftarımıza ve Türkiye'ye hitap etmek istiyorum. Bizler zor şartlarda da olsak o büyük Trabzonspor'un markası gücü ve değeri bizim içimizde var olduğu sürece hedefimize ulaşacağız. Biz bütün taraftarımıza, bayrakları sandıktan çıkarın 50. yılda şampiyonluğa koşuyoruz sloganıyla bu yola çıktık" diye konuştu.

"BİZİM İÇİN ŞAMPİYONLUK VE SPORTİF BAŞARI OLMAZSA OLMAZDIR"

"Bizim için şampiyonluk ve sportif başarı olmazsa olmazdır" diyen Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: "Trabzonspor'un olduğu yerde başarı dışında hiçbir zorluk bizi yıldırmamalı, içimize sindirmemeli. Aman ekonomimiz toparlansın, şöyle kendimize gelelim diye lüksümüz olmadığını ifade ediyorum. Bundan dolayıdır ki Trabzonspor 50. yıl hedefiyle bütün güçlerini birleştirerek hiç kimseyi ama hiç kimseyi ayrıştırmadan ne siyasi görüşüne bakarak, ne etnik, ne kültürel, ne dini inancına bakmadan hepimizin sığındığı bir şemsiye altında bütün güçlerimizi birleştirerek muhteşem bir camia olarak Türkiye'ye Trabzon'dan şunu haykıracağız: Bu Trabzon ki medeniyet şehri olan, kültürün, sanatın, edebiyatın merkezi olan bir şehir olarak inanıyoruz ki, futbol üzerinden Türkiye'ye olağanüstü verecekleri var. Sporun Türkiye'de kardeşlik dostluk için bütün insanların gelecek kurgusunda gencecik gençlerimiz için ne kadar önemli bir misyon üstlendiğini bütün Türkiye'ye göstermiş olacağız."

"GEÇMİŞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ. GELECEĞE BAKACAĞIZ"

Geleceğin muhteşem olacağını vurgulayan Usta, "Çünkü biz 50 yıllık geçmişimize bakıyoruz, 150 yıllık geleceğimizi planlamak için. Bu şehir bunu hak ediyor, Trabzonspor bunu hak ediyor, Trabzonsporlular buna hak ediyor. ve sporun futbolun başkenti olan Trabzon bu sorumluluğundan kaçmamak üzere bunu hak ediyoruz. İşte bu yolculuğa beraber çıktı. Bu yolculuğa birlikte yürüyeceğiz. Bütün güç dengelerimizin Trabzonspor için derleyip toparlayan bir yönetim anlayışı ile yola çıktık. Bu yolculuk hepimize tüm Trabzonsporlular'a kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR'UN TARİHİNE EN UFAK LEKE SÜRMEDEN KONGREMİZİ YAPACAĞIZ"

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, kongre gününün yaklaştığını belirterek, "Emin olabilirsiniz ki şanlı tarihimizde birlikte yer alacağız. Kongremiz yaklaşıyor. Bu kongrede gelecek yıllar için o gelmesine inandığımız yıllar için ben de mührümü basanlardanım diyenler olarak pazar günü hiç kimsenin burnu kanamadan oldukça medeni bir ortamda Trabzonspor'un şanlı tarihine en ufak bir leke sürmeden iyi bir kongre geçirmemizi diliyorum. Bunu Hayri Gür'de en iyi şekilde yapacağımızdan emin olduğumu söylemek istiyorum. Camiamızın ve Türkiye'nin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sizler ve milyonlarla geleceğimizin mutlu ve aydınlık olduğuna inancım olduğunu ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"HİÇ KİMSE BU DEV YÜKÜN ALTINDAN KALKAMAZ"

Bu yolculukta hiç kimsenin tek başına bu dev yükün altından kalkamayacağını belirten Usta, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu yük bu sorumluluk çok değerli. Bizlerin arasından çıkan milyonların arasından çıkan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ki, onlar gibi bizler gibi Trabzonspor camiasında onlarca, yüzlerce ve binlerce kardeşimiz arkadaşımız var. Bizler onların sadece bir kısmıyız. Bu sorumluluk bize verilirse ekip arkadaşlarımızla birlikte camiamızın yüzünü güldürmek için bu buhranlı günlerden sonra itibarı yüksek, ekonomisi güçlü şampiyonlukların en güçlü adayı olan Trabzonspor'u inşa etmek için size sırtımızı dayıyoruz. Sizinle kol kola gidiyoruz ve geleceğimizi sizinle birlikte inşa etmek için yola çıkıyoruz."

USTA'NIN LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta'nın konuşmasının ardından, yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerin tek tek sahneye çıkarak öz geçmişleri okundu.

Muharrem Usta'nın listesinde şu isimler yer aldı:

"Ahmet Çubukçu, Nevzat Aydın, Önder Bülbüloğlu, Zeki Öztürk, Gençağa Meriç, Suat Şen, Orhan İlarslan, Coşkun Bülbül, Prof. İsmail Yüksek, Ali Rıza Egemen, Gökhan Saral, Prof. Dr. Asım Ören, Mehmet Yiğitalp, Emre Aksoy."

YEDEK İSİMLER: "Okan Alemdaroğlu, Tuncay Bekiroğlu, Özer Bayraktar, Yiğit Oğuz Duman, Adem Beder, Fatih Vardaroğlu, Erhan Çimşir." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muharrem Usta Trabzonspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title