Haberler

Üst yapı çalışmalarımız devam ediyor

Güncelleme:

Erzincan Belediyesi yaklaşan kış ayları öncesi şehir genelinde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi yaklaşan kış ayları öncesi şehir genelinde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin dört bir yanında belirlenen program kapsamında kentin birçok noktasında kilit parke, kaldırım, reglaj ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yaz ayları öncesinde sıkıntılı olan noktalarda bakım onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Çalışmalar kapsamında Yoğurtlu Yerleşkesi içerisinde bulunun TOKİ'nin girişinde yer alan kilit parke yolda tadilat çalışmaları yapıldı. Alt yapı çalışmaları nedeniyle kırılan ve tahrip olan taşlar söküldü ve yenileri ile değiştirildi. Kurutilek Mahallesi'nde bulunan AŞ Evi bahçesi de kilit parke ile döşenerek çevre düzenlemesi yapıldı.

Kaldırımı olmayan sokaklara kaldırım yapılıyor

Erzincan'da, cadde ve sokakların yayalar için daha güvenli hale gelmesi için kaldırım yapım çalışmaları sürüyor. Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, kaldırımı olmayan cadde ve sokaklara kaldırım yapılıyor. Kavakyolu Yerleşkesi'nde yoğunlaşan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sokakları kaldırımla buluşturuyor. Hamidiye Mahallesi'nde daha önce kaldırımı olmayan 244, 246 ve 249. sokaklarda kaldırım çalışmaları başlatıldı.

Asfalt öncesi reglaj çalışmaları

Mahallelerde ihtiyaç sırasına göre yol yapımı asfaltlama çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz asfalt öncesi alt yapı çalışmaları kapsamında, Akşemsettin Mahallesi 554, 665 ve Demirkent Yerleşkesi Menderes Mahallesi 62 ve 88. sokaklarda reglaj çalışmaları gerçekleştirdiler.

İbadethane bahçelerinin bakım ve onarımı devam ediyor

Erzincan Belediyesi kent genelinde bulunan ibadethanelerin peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan ibadethanelerin bakım, onarım ve çevre düzenlemesini yapan Erzincan Belediyesi, daha güzel bir ortam oluşturmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. İbadethanelerin çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Mengüceli Mahallesi'nde bulunan Piri Sami Camiinde, zamana bağlı olarak tahrip olan zeminde andezit taş uygulaması yapılıyor.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Fen İşleri Müdürlüğü Erzincan Belediyesi Erzincan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title