Haberler

Üst Üste Uçağını Kaçıran Sarhoş Yolcuya Polis Yardımı

İstanbul'dan Bakü'ye Gitmek İçin Atatürk Havalimanı'na Gelen ve Aşırı Alkollü Olduğu İçin 3 Gün Üst Üste Uçağını Kaçıran Azeri Yolcuya Havalimanı Polisi Yardım Edecek. Perşembe Gününden Bu Yana Aşırı Alkollü Olduğu İçin Uçağını Kaçıran Azeri Yolcunun, Azerbaycan'daki Kardeşinin Ölüm Haberini Aldığı İçin Alkol Aldığı Öğrenildi.

İstanbul'dan Bakü'ye gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen ve aşırı alkollü olduğu için 3 gün üst üste uçağını kaçıran Azeri yolcuya havalimanı polisi yardım edecek. Perşembe gününden bu yana aşırı alkollü olduğu için uçağını kaçıran Azeri yolcunun, Azerbaycan'daki kardeşinin ölüm haberini aldığı için alkol aldığı öğrenildi.

Bakü seferi için Perşembe gecesi saat 22.20'de Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağına bilet alan Azerbaycan uyruklu Pliyer Marat'ın Atatürk Havalimanı'na sarhoş olarak gelmesi, uçağını kaçırmasına neden oldu. Bir sonraki geceye saat 20.00'de kalkacak olan THY'ye uçağına ikinci kez bilet alan Azeri yolcu, terminal içinde içki içmeyi sürdürünce ikinci kez uçağını kaçırdı. Alkolün dozunu iyice kaçıran yolcu, polis ve sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı. Yaklaşık 6 saat boyunca klinikte tutulduğu

öğrenilen Azeri yolcu Marat'ın ayılması beklendi. Daha sonra buradan ayrıldığı belirtilen yolcunun terminal içinde bir "fast food" kafe önünde yere yığılarak sızması üzerine kafede çalışan görevliler bu kez durumu polise bildirdi. Adeta "kör kütük" sarhoş olan Azeri yolcuya kolonya ile müdahale eden polisler, sarhoş yolcuyu ayıltamayınca çareyi tekrar ilkyardım ekiplerini olay yerine çağırmakta buldu. Olay yerine gelen ilkyardım ekibi aynı sarhoş yolcu ile bir kez daha karşılaşınca şoke oldu. "Ağabey

bu adam 6 saattir bizim orada yatıyordu. Adam sarhoş. Ayılması için her şey yapıldı" diyerek tepki gösteren ilkyardım çalışanları, sarhoş şahsa ne yapılacağı konusunda şaşkınlık yaşadı.

Marat bugün de ülkesine dönmek için tekrar havalimanının gişeleri önünde görüldü. Bu sefer yaklaşık 5 polis memuruyla beraber önce bileti alındı. Hala alkolün etkisi altında olduğu gözlemlenen Marat, basın mensuplarının "Neden içtiniz?" sorusuna, "Evet biraz içtim. Azerbaycan'da kardeşim öldü" şeklinde cevap verdi.

Her halinden alkolün etkisini üzerinden atamadığı gözlenen Azeri yolcunun gişelere para verirken de zorlandığı görüldü. Aşırı alkol kokusu yüzünden görevli polislerin bile yanına fazla yaklaşamadığı Marat'ın biletini cebine yine görevli polis memurları koydu. Marat'ın tekrardan alkol almaması için akşam saat 23.10'da kalkacak olan uçağına bindirilene kadar havalimanı polisi tarafından gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

(FD-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title