Haberler

Üst Üste 5. Adaylığında Belediye Başkanı Seçildi

Sivas'ın Hafik ilçesinde, üst üste 4 kez başkanlık yarışını kaybeden Selahattin Çuhadaroğlu, 5. kez girdiği seçimlerde Hafik Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Sivas'ın Hafik ilçesinde, üst üste 4 kez başkanlık yarışını kaybeden Selahattin Çuhadaroğlu, 5. kez girdiği seçimlerde Hafik Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Çuhadaroğlu, Hafik Belediye Başkanlığına ilk kez 1999 yılında aday oldu. Mahalli İdareler Seçimleri'nde 1999 ve 2004 yıllarında DYP'den, 2009 ve 2014'te Saadet Partisinden aday olan Çuhadaroğlu, üst üste 4 kez sandıktan istediği sonucu alamadı.

Son olarak 2019'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Mhp'den Hafik Belediye Başkanlığına aday olan Çuhadaroğlu, yüzde 53,37 oyla belediye başkanı seçildi.

Mazbatasını alan Çuhadaroğlu, MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz ve ilçe halkıyla MHP seçim bürosu önünden yürüyerek belediye binası önüne geldi. Burada kurban kesilmesinin ardından dualar edildi.

Belediye binası önünde konuşan Çuhadaroğlu, "25 yıldır aktif siyasetin içinde oldum. 5 dönem ilçe başkanlığı, 5 dönem de belediye başkanı adayı oldum. Hiçbir zaman yılmadım, kaçmadım, kimseye küsmedim. Allah'a şükürler olsun. Halkıma çok çok teşekkür ediyorum. Emeklerine, yüreklerine sağlık ben onların hizmetkarıyım." diye konuştu.

İl Başkanı Navruz da "Sizlere müjde vermek isterim. Perşembe günü Sayın Devlet Bahçeli'nin makamındaydık. Sivas'ta kazanılan 7 belediyeyi bizzat gelip tebrik edeceğini ve bu ilçelere tek tek uğrayacağını belirtti. Bu da bize büyük bir sevinç ve kıvanç kaynağıdır." dedi.

Konuşmaların ardından 5 dönemdir mücadele ettiği belediye başkanlığı koltuğuna oturan Çuhadaroğlu'na belediye personeli Türk bayrağı takdim etti.

Eşini makam koltuğunda gören Selvi Çuhadaroğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Sivas Hafik MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title