Haberler

Üst Tarafı Kışı, Alt Tarafı Baharı Yaşayan Defne Samyeli'nin Tarzı Şaşırttı

Güncelleme:

Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü sunucu Defne Samyeli'nin üst tarafı kış, alt tarafı baharı yaşatan tarzı görenleri şaşırttı.

Son dönemlerde özellikle stiliyle öne çıkan ünlü sunucu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün bir AVM'de karşımıza çıktı. Mevsimleri Mix&Match eden Samyeli'nin tarzı şaşırttı.

KIZLARINA TAŞ ÇIKARTIYOR

Şık tercihleriyle ve kızlarına dahi taş çıkaran görünümüyle dikkat çeken güzel sunucu Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Akmerkez'deydi.

BU KEZ ŞAŞIRTTI

Magazin muhabirlerine yakalanan ve ayaküstü, son günlerdeki yoğun temposundan şikayetçi olan Samyeli, belli ki bu yoğunluktan alışveriş merkezine giderken stiline pek dikkat etmemiş.

Defne Samyeli böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ASLI:

UMARIM 45 YAŞIMA GELDİĞİMDE BU KADAR GÜZEL OLABİLİRİM. GÜZELLİK YARIŞMASINA GİRSE HALA KAZANIR.

12
12
yanıtYanıtla
nail çekeroni:

ölüyü diriltir.

12
10
yanıtYanıtla
EDA:

SIYIRMIŞ.

8
2
yanıtYanıtla
haydar:

kadına cuval giyse yakıiyor kardesmmmm

6
3
yanıtYanıtla
capkin:

bacaklar yaramaz lan

6
3
yanıtYanıtla
Skoda:

Eskiden böyle çarpık bacaklılara skoda bacak derlerdi

yanıt0
yanıt1
Komisyonlar boşa gitti:

Çok reklamlarını yaptınız ama ne buna nede kuzına birer enayi bulamadınız

8
1
yanıtYanıtla
nurcan:

bu saatten sonra şarkıcı olup millete oranı buranı mı göstereceksin. Bak jülide ateşe örnek al. mükemmel bir kadın

6
3
yanıtYanıtla
delidana:

ulan haftalarça iğrenç kızının reklamını yaptılar baktılar olmadı. . şimdi bu kendi çıktı piyasaya

6
2
yanıtYanıtla
Pazarlama taktiği:

Bu haberler boşuna yapılmıyor komisyon alıyorlar

yanıt3
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title