Haberler

Üst Geçitten Kopan Beton Cipin Üzerine Düştü

Beyoğlu'nda yaya üst geçidinden kopan beton parçası bir cipin üzerine düştü.

Beyoğlu'nda yaya üst geçidinden kopan beton parçası bir cipin üzerine düştü. Direksiyon hakimiyetini güçlükle sağlayan kadın sürücü ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, Piyalepaşa Bulvarı'nda saat 16.30 sıralarında Ayla Perveroğlu yönetimindeki 34 SRK 33 plakalı cipin geçtiği aracın ön camına beton parçası düştü. Bir anda neye uğradığını şaşıran Perveroğlu, panikle birlikte aracın hakimiyetini sağlayarak sağ şeride geçti. Yaya üst geçidinden otomobilinin üzerine beton bloğunun düştüğünü fark eden Perveroğlu, önce yakınlarını aradı ardından da olay yerine çekici istedi.

Perveroğlu çok korktuğunu ifade ederek, "Allah'tan hiç direksiyonu kırmadan sağa sola kapılmadan sağa doğru ilerledim ve durdum. Oranın bakıma alınması gerekiyor. Çok eski olması lazım üst geçidin. Bunların herhangi bir bakımı yok mudur? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? dedi.

Perveroğlu, kazanın ardından cipini bir benzin istasyonuna çekerek çekici çağırdı. Araç çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title