Haberler

Üsküdar yeni bir ÜSMEK'e daha kavuştu

Güncelleme:

Üsküdar yeni bir ÜSMEK'e daha kavuştu Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: "İSMEK gider, ÜSMEK gelir" Üsküdar yeni bir ÜSMEK'e daha kavuştu.

Üsküdar yeni bir ÜSMEK'e daha kavuştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen : "İSMEK gider, ÜSMEK gelir"

İSTANBUL - Üsküdar yeni bir ÜSMEK'e daha kavuştu. ÜSMEK açılışına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ; "İSMEK gider ÜSMEK gelir" dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından bireylerin bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, kişisel birikimlerini artırmak, mesleki ve istihdam sağlamak amacıyla Üsküdarlıların hizmetine sunulan ve patentli bir eğitim projesi olan ÜSMEK 11'inci binasıyla hizmete vermeye devam ediyor.

İsmek kurslarının kapatılması üzerine Üsküdar'da binlerce kişi ÜSMEK'in 11 ayrı merkezinde eğitim görebilmek için Üsküdar Belediyesine başvuruda bulunduğu ÜSMEK'te, eğitimler pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleşmeye devam ediyor.

18 alan, 256 farklı programla hizmet verecek olan ÜSMEK tanıtım ve açılış programı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek açılış öncesi sınıfları gezerek kursiyerlerle sohbet ederek, eğitim sürecinde başarılar diledi.

Program sonrası konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen; "Bugün Üsküdar'da 11 ayrı mahallemizde ÜSMEK adıyla, özellikle hanımlara yönelik meslek edindirme kurslarının açılışını gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz ÜSMEK aslında Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan İSMEK'ti. Ne yazık ki bu dönemde geçtiğimiz yıllarda İSMEK'e verilen önem gösterilmedi. Bir çok ilçede olduğu gibi Üsküdar'da da İSMEK'ler kapatılmaya zorlandı. Bu önemli bir konu. Özellikle ev hanımlarının, genç kızlarımızın meslek edinmeleri adına güzel bir çalışmaydı. Hala sebebini anlayamadığımız bir şekilde bu kurslar kapatıldı. Biz Üsküdar ölçeğinde bu kursların devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. İSMEK gider ÜSMEK gelir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title