Haberler

Üsküdar'daki Atış Poligonu Mühürlendi

Üsküdar'da, 14 kişinin yaralandığı patlama ve yangının meydana geldiği atış poligonu, polisin incelemenin ardından mühürlendi.

Üsküdar'da, 14 kişinin yaralandığı patlama ve yangının meydana geldiği atış poligonu, polisin incelemenin ardından mühürlendi.

Bağlarbaşı Kısıklı Caddesi Haluk Türksoy Sokak'taki Sezba Atış Poligonu'nda, olay yeri inceleme ekipleri ile bomba uzmanı ekiplerin incelemeleri tamamlandı. Olay yerindeki birkaç tabanca ile mermilere tutanakla el konuldu.

Polis yetkilileri, poligonun içinde bir oda bulunduğunu, muhtemelen silah ve mühimmatın bu odada olduğunu, ancak kapının kilitli olması nedeniyle bu odaya giremediklerini ifade etti.

Bu nedenle atış poligonunun mühürleneceğini belirten yetkililer, sabaha kadar burada nöbetçi ekip bırakılacağını bildirdi.

Öte yandan, patlamadan birkaç saniyeyle kurtulan işyeri çalışanı Gülşen Ağca, hastanede tedavi gören patronunu ziyaret ettikten sonra çantasını almak için geldiği olay yerinde polise yaşananları anlattı, silahlar ve mühimmatın yerini gösterdi.

Gülşen Ağca, ''İşyerinde 14 kişi vardı. Bunun 5'i personel, diğerleri kursiyerlerdi. İşyeri sahibi benden poşet istedi. Dış kapıdan çıktım, birkaç adım atmıştım ki aniden patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle dış kapı kapandı. Etrafı yoğun bir duman kapladı ve insanlar içeride kaldı. O sırada çevreden yetişen esnaf, tüpler ve ellerindeki diğer malzemelerle kapıyı kırarak yaralıları çıkardı. Eğer kapıyı kıramasalardı, hepsi ölecekti. Ben mucize eseri kurtuldum'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title