Haberler
Güncelleme:

Üsküdar'da denize düşen kadının imdadına ekipler yetişti

İstanbul Üsküdar'da denize düşen ve boğulma tehlikesi atlatan kadın, ekiplerin çabasıyla kıyıya çıkartıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen kurtarıldığı an kameralar tarafından anbean kaydedildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (84)

ABECE:

Allah Kurtarmaya çalışan herkesten razı olsun.

109
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Amin

yanıt17
yanıt0
Doğrusu:

Haberin başlığı yanlış bir kere. Ekiplerin falan yetiştiği yok. Cesur bir vatandaş kurtardı denmesi gerekirdi.

104
1
yanıtYanıtla
CONSINOV:

Orada suya atlayıp o insana yardım etmek her babayiğitin harcı değildir. Helal olsun işte bizim milletimiz bu. Avrupada olsa ölmüştü kadın sağlıkçılar kurtarma ekipleri gelene kadar.

86
9
yanıtYanıtla
Akıl Lazım:

Avruba bizi gısganiyahhh

yanıt31
yanıt23
ali:

Avrupa''da buna benzer milyonlarca olay var. Bilmeden sallama. Bu ırkla alakalı değil, insanlıkla alakalı bir durum.

yanıt0
yanıt0
SİVASLI İBOCAN:

Kurtaran kardeşimizden Allah razı olsun, yaşantısında engel görmesin. . . Gözlerinden öperim. .

81
2
yanıtYanıtla
AFGAN KURDU:

AMİN. . .

yanıt29
yanıt1
Sivaslı:

kurtaran arkadaşa helal olsun, kurtarılan kişiye de çok geçmiş olsun, Allah korusun.

72
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bizim şu duyarlı insanlarımıza kimse laf edemez dünyanın hiçbir milletin Türk milleti kadar merhametli ve sağlam değil solcusuda sağcısıda dahil iş insanlığa geldimi sorgulamıyor kimse helal olsun

66
1
yanıtYanıtla
Çağatay:

Türk milleti sadece siyasi açıdan birbirine karşı tavır alıyor. Onun haricinde her konuda birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Siyasi görüşlerin pek önemi yok, yeter ki Allah, insanın içindeki vicdan ve merhameti öldürmesin.

yanıt18
yanıt0
KOCAKAFA SERDAR:

Turke dusman gerekmez, biz bize yeteriz,

yanıt5
yanıt0
ABLA BAYA KORKMUŞ:

ALLAH KURTARANLARDAN RAZI OLSUN, ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

67
0
yanıtYanıtla
ADANA''lı:

İnsanlık ölmemiş

51
3
yanıtYanıtla
alp:

kurtaranlara minnettarız sağolsunlar.

39
0
yanıtYanıtla
Zerkev:

Şimdi kurtarma adı altında bir erkek bir hanıma dokunması uygun mudur? Köle ve cariyelere sahiplerinden başkasının yaklaşması kabul görebilirmi? Bizim inancımızda bunun yeri varmı?

1
36
yanıtYanıtla
Redsonic:

Senin bu yorumunu sinema ya götürsem, bir taraflariyla gülerler... Zevzek kardeş

yanıt5
yanıt3
Yıldırım:

Bizim derken? Mı Ayrı! Şimdi, senin dinini bilmem ama, bizim dinimizde hayati konularda bir sakınca yok. Yani biz İslamda, biri orada can çekişirken kenarda çekirdek çitletmeyiz, müdahale ederiz, yardıma koşarız. Muhtemelen varsa senin dininde de; düşene tekme.

yanıt13
yanıt0
........:

Umarım bu okuduğum şakadır

yanıt7
yanıt0
1:

ADAM TROLL YAPIYOR HEPİNİZDE CİDDİYE ALMIŞSINIZ

yanıt7
yanıt0
KAFADAN KONTAK:

Bu şekilde düşünmen caiz mi? . . . Önce, bir düşün istersen . . . Şakası bile olmaz . . . Hapı yutabilirsin öteki tarafta. . . !!!

yanıt2
yanıt0
Gazeteci:

Zerkev ...sana dokunmuş biri demekki

yanıt10
yanıt0
vatandaş....:

zerkev denen gerzek o zaman bende derim. bir masum insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış gibidir. masum bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir. bunu ne diyeceksin. şimdi de takılacaksın benim yazdığım masum kelimesine. . . . senin niyetin ne bilemem ama fitne yaydığın besbelli. zaten amacında o. . .

yanıt12
yanıt0
Abece:

zevzek insan seni, 10 yaşındaki filozof çocuk Atkan bile senden daha zekidir eminim buna. . .

yanıt13
yanıt0
KARA:

İnancın batsın nasıl bir inanca sahipsen seninki inanç değil beyin boş . . .

yanıt6
yanıt1
SMMM:

SEN DE BU YORUMU BİLİNÇLİ MİLLETİ KIŞKIRTMAK, DİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN YAZMADIYSAN TOPUM.

yanıt15
yanıt1
gerekmi:

ulan ne salak adamlar var yoruma bakında görün. yıl olmuş 2020 hala caizi hramı ayırt edemeyenler var.

yanıt8
yanıt3
BU KELİMEYİ SEVMEM AMA, YOBAZ BU AÇIK:

NE DİYONLA SEN DİN GİL

yanıt5
yanıt0
MERVE:

Allah korusun ama senin eşine kızına kız kardeşine annene böyle birşey olursa hiçbir erkek dokunmaz orada ölüp giderler tamam mı. namahrem değmemiş olur. GERİZEKALI.

yanıt20
yanıt0
Empati:

Zerkev gibi koyunlar oldukça bu ülkede, başımızdan çoban eksik olmaz. .

yanıt9
yanıt0
nk:

ne diyorsun acaba. . .

yanıt0
yanıt1
misafir:

seni doğuran kölemi cariyemi

yanıt5
yanıt1
can:

Zerkev! çok komiksin :))))))

yanıt2
yanıt1
Emrah:

Zerkev inşallah sen boğulursunda kimse sana yardım etmez. Allahın belası geri kafalı.

yanıt7
yanıt4
emin:

bu arkadaş sadece fitne oluşturmak için yazmış. bu yazılanları ciddiye almayın. .

yanıt7
yanıt1
gbgd:

sığır dinimizin ne kadar kolaylaştırıcı olduğunu bilmiyorsun bir kişinin canı kurtulacaksa kadına dokunmak sence günahmı bununla ilgili ayetler var oku

yanıt6
yanıt1
Muhammed Emin:

zaruret haramı mübah kılar diye bir kaide okumadınız mı? yani çok aç kalındığında başka yenecek şey yoksa ölmeyecek kadar domuz bile yenebiliyor. Hal böyleyken böyle vakalar olduğunda erkek-kadın fark etmeden ilkyardım veya kurtarma yapılması farz-ı kifayedir. eğer oradaki hiç kimse bilmiyorsa bilen birisi için ilk yardım ve kurtarma farz-ı ayn yani zorunludur. kişinin hayatını kurtarmak dini görevimizdir. bunu art niyetle mi sordunuz yoksa gerçekten öğrenmek için mi sordunuz bilemedim.

yanıt10
yanıt1
İlahiyatçı:

Yahu sen bunları ciddimi yazıyorsun Milletin kafası karışmasın diye bu bilgiyi veriyorum zorunlu durumlar haram veya farz olan hükümleri zorunluluk kalkana kadar caiz kılar yani kaldırır mesela mahrem yerlerinden hasta olan bir kişiyi eğer hem cinsi yoksa karşı cinsi bir doktor tedavi edebilir. Fıkıh hükmü böyledir. Yani kadın denize düşmüş ölümle pençeleşiyor tabiki kim yüzme biliyorsa o kurtaracak sen denize düşsen ve yüzme bilmesen seni kurtarmaya karşı cinsin gelse el uzatmayacakmısın

yanıt3
yanıt1
HA Dİ BE:

SEN ATLA KURTARANI . . SİZİN İNANCINIZ NE MÜSLÜMAN OLAMAZSIN KURALLARI BELLİ. . HAYAT KUTSALDIR DALGA GEÇECEK BAŞKA BİR İNANÇ BUL

yanıt0
yanıt2
Muhammed Emin:

ha bu arada ''Köle ve cariyelere sahiplerinden başkasının yaklaşması kabul görebilirmi'' demişsin. kölelik ve cariyelik şu anda ülkemizde yoktur bu bir. İkincisi KADIN eşya ya da kimsenin malı değildir. erkek nasıl insan ise KADIN da bir bireydir insandır. önce KADIN''a bakış açınızı düzeltmelisiniz. velev ki bir yerde kölelik ve cariyelik düzeni olsun. bu vakalarda köle, cariye, efendi gibi bir ayrım yapmadan herkesin kurtarılması farzdır. islam insan odaklıdır

yanıt8
yanıt2
vatandaş:

Ben bu soruyu art niyetli buluyorum

yanıt17
yanıt1
KORHAN:

Gerçekten böylemi düşünüyorsun, yoksa milletle kafamı bulmaya çalışıyorsun, Yada dinimizle alaymı etmeye çalışıyorsun eger öyleyse, sen insanmısın. . .

yanıt25
yanıt1
onurhan.:

senin gibi cahil insanar yüzünden memleket böyle dinden bahsetipte bir halt bilmeyen insanlardan birisin insanlar Allah için kurtarmış senin lafa bak beyinden yoksul insan

yanıt0
yanıt0
YAMAN:

Ne cins olduğun pek belli olmasa da erkek olduğunu düşünürsek, sen bir ölüm tehlikesi yaşa da bir kadın doktor gelirse sana dokunmasın diye tembihle, geri zekalı anti mahluk.

yanıt2
yanıt1
Öküzsavar:

Hangi inançtan olduğunuda yazsaydın ona göre değerlendirirdik, her coğrafyada farklı inançlar vardır. Mesela senin gibi bir öküz Hindistanda suya düşse kurtaran olmaz, boğulur, ama Türkiyede yazı yazmasına bile izin verilir.

yanıt11
yanıt1
TAYLAN:

Dinde zorlama yoktur. Bizim dinimiz kolaylık dinidir. Şartlara göre hükümler değişir. Zaruret haramı helal eder. Açlıktan veya susuzluktan hayati tehlike karşısında mesela göçük altında kalınsa su bulunmasa ölmeyecek kadar ispirto veya alkollü de olsa sıvı alınabilir, murdar etten yenebilir, bir doktor zaruret halinde en mahrem yere bakabilir. Kadınlar adet döneminde namaz kılmaz oruç tutmaz. Adet döneminde kılınmayan namazın kazası kılınmaz. Ancak Ramazan orucunun daha sonra kazası tutulur.

yanıt17
yanıt3
mr canıtın:

bay zevzek senin gibii biri depremde göçük altında kalsa kim kurtarırsa günah işler, birinin sana bir yudum su vermeside haram olur bilmem anlatabildimmi.

yanıt25
yanıt3
ZEKEREK:

ölse miydi hangi kitapta yazıyo bu zevzek arkadaş biraz akıllı ol acil durum bu zevzeklik değil tam bi dangalaklık

yanıt0
yanıt0
PRİME YER YOK:

ARKDAŞLAR ŞU PRİMCİYE PRİM VERMEYİN BELLİKİ İNANCI YOK ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN YAZMIŞ BUNDAN ÇOK VAR HEEE DEYİP GEÇİN BUNLARA

yanıt4
yanıt0
Leyla:

Kurtarmadı yani kurtarma adı altında dokundu öyle mi, kişinin fikri neyse zikri de odur. Herkes sen mi? İnşallah İslamiyete inanmıyorsundur çünkü senin gibi pis zihniyettekiler Müslümanlığı kötü lanse ettiriyor. Bir insan can derdindeyken senin aklında başka şey varsa sen dokunma zaten sana haramdır ve hiçbir dinde yeri yoktur sen uzak dur, dokunma kimseye. İnşallah sen ve senin gibi çürümüş beyinliler bir an önce bu ülkeden gidersiniz. Kurtlanmış zihniyetlerinizde sizinle gömülse keşke

yanıt13
yanıt3
ŞAHİN:

ZERKEV senin inancına sokayım, yobaz o kişi anan yada karın yada kızın olsaydi haram ellemeyin ölsün diyebilecekmiydin

yanıt0
yanıt0
dink:

kadının tipinden varoş olduğu belli, kocasından ilgi görmediği için ilgi çekme amaçlı yapmış olabilir

1
25
yanıtYanıtla
oyle biri:

sizin gibi insanların cibiliyetine . . .

yanıt1
yanıt0
DELİKEÇİ06:

senin tipini görmedim ama şu yazınla seninde ne olduğun belli beyin yoksunu

yanıt1
yanıt0
Hakan Gülle:

Ne güzel bir insanın hayatını kurtarmak. Kadıncağızın aklı gitmiş yazık :( Kurtaran arkadaşa binlerce teşekkür. Rabbimde onu her musibetten kurtarsın İnşallah. .

26
0
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

O selfi çekmiştir başka bir sebebi yok

1
23
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Rabbim kurtaran kardeşimizden ekiplerden razı olsun. sonsuz teşekkürler. kardeşimizede geçmiş olsun. acil şifalar inşallah.

15
4
yanıtYanıtla
GÜNEYİN KUŞAĞU:

Uyyy usagum, kurtaran adamun saclari uzunidur daaa, hanicima sizlerun züppe dedigunuz, avrupali kafirler dedigunuz cinsten; bu adama dua ediysun bir da, günaha gireysun, kafire dua edilir mu. . . Ha orada sakalli Osmanliya benzeyen bir usak yok miydu daaa?

yanıt5
yanıt1
GÜNEYİN KUŞAÜUNA CVP:

ya sabır, ya sabır, la havle vela kuvvete. . . nasıl bir insansın. . . utanmazmısın sıkılmazmısın. . . . .

yanıt2
yanıt4
GÜNEYİN KUŞAĞU:

Zekani ölciyrum usagum, hacan benum isimdur bu daaaa. . . .

yanıt4
yanıt1
GÜNEYİN KUŞAĞUNA CVP:

Rabbim seni nasıl biliyorsa, bildiği gibi yapsın. inşallah. senin seviyene inmem.

yanıt2
yanıt3
GÜNEYİN KUŞAĞU:

. . . indun bile usagum, daha da inecakisun, var misun iddaaaasina? Benum seviyema inebilmek senin zeka düzeyinun artmaya basladigunun isaretidur daaaa. Sen inmek diyasun ama aslinda erisebilmektur o usagum. . .

yanıt1
yanıt1
Muhammed Emin:

GÜNEYİN KUŞAĞU saçın uzun olup olmamasının ne önemi var? peygamberimiz de uzun saçlıydı! zor durumda kaldığınızda yardımınıza koşan kişi uzun saçlı diye onu geri çevirecekmisiniz peki? insanları solcu, sağcı, liberal, sakallı, başörtülü, peçeli, türbanlı, açık, uzun saçlı, kısa saçlı vb. yaftalarla yaftalamak ne derece islami? ne derece insani?

yanıt1
yanıt0
GÜNEYİN KUŞAĞU:

MUHAMMED EMİN kardas, sen yorumuma bir de baska yönde bak, burada bir suclama degil bir elestiri oldugunu fakedersin hemen. . . isi bilen anliyor zaten; ben sadece bir kuzey usaginin devamli takipcisi, onun karin agrisiyim, o da benim tek eglence kaynagimdir. . . yine onun gibi sonluyorum: kal saglicakla. . . ailenle insallah. . . masallah. . .

yanıt0
yanıt1
KUZEYİN UŞAĞI (RİZELİ):

GÜNEYİN KUŞAĞI DENEN İBLİS NE OLDU LAN BİRDEN KONUŞMAN DÜZELDİ. TÜRKÇE YAZDIN, VAY SENİ KORKAK SEFİL VAY, LAN SENİN ANAN DENİZE DÜŞSE BAŞKASI YARDIM ETSE SEN MAHREM Mİ DERSİN LA DANGALAK. EĞLENMEN DEVAM ET. SEN. SENİN ANAN BACIN KARIN HALAN AİLEN YOK MU BRE DENSİZ MAHLUKAT NEYSE. EVLADIM SENİN BENİM YAZDIĞIN GİBİ, KAL SAĞLICAKLA SIĞIRCIK

yanıt0
yanıt0
GÜNEYİN KUŞAĞU:

Uyyy benum zeka küpüm, nes''e kaynagum Karadenuzlu usagum cevap yazmisudur bana, hem da bal gibun kelimelerla. . . Bir cevap yazdimidu, önca yayinladilar, sonra kaldirdilar daaaa. Seni bolca öpiyrum, datlu dillu usagum. Asagida yazdigum kazaya kurban gitmistur, dilim. . . pardon parmaklarim sürcmisidur usagum. Ayrica senden özür diliyrum senin gibu datli dilli, küfürsiz, insanogli gibi yazamadigum icun daaaa.

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

GÜNEYİN KUŞAĞU tamam. bende de sana bir hakaret küfür var ise özür. sonuç da insanımız kusurlarımız olabilir. inşallah bir daha tekerrür etmez. benden de sana kucak dolusu selamlar. kal sağlıcakla ailenle beraber inşallah. ama yazını konuşma tarzını düzelt olmuyor anlaşılıyor sahte olduğu. . tamam mı da. . . . . .

yanıt0
yanıt0
RACO:

neyse bişey olmamış çok şükür

18
0
yanıtYanıtla
misafir:

yiyecegi ekmek varmis, görecegi gün varmis, tabiki korkmasi normaldir, bu kardesimize allah acil sifalar versin.

16
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

BAKISLARINDAKI KORKU ÜRKÜTÜCÜ KAR-KIS. . SOGUK-SICAK DEMEDEN KURTULMASINDA EMEGI GECEN KARDESLERIMIZINE CAN-I GÖNÜLDEN TESEKKÜRLER. . . INSALLAH HAYATI TEHLISESI YOKTUR TANRI SEVENLERINE KAVUSTURSUN: TESEKKÜRLER KURTARAN YÜREGI GÜZEL INSAN. . !

15
0
yanıtYanıtla
Corci:

kadın muhtemelen intihar etmek istedi, sonradan vazgeçti ya da başaramadı. Bundan sonraki hayatından tahminen tekrar deneyecektir.

2
12
yanıtYanıtla
USTURA:

AMAN KARDEŞİM DİKKAT EDİN GEÇMİŞ OLSUN

13
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Hertarafı denizlerle cevrili Türkiyeede nedense coğu kişi yüzme bilmiyor. Yobazlar, cahiller, sapıklar, yüzünden, çoğu kişi yüzme bilmiyor. Öğrenmiyor.

4
9
yanıtYanıtla
HEP YAZAN:

Yok ondan degil. . . Kurtaran genc haricindekiler, özellikle malum kesim medyakolikleri fotograf ya da video cekmekle mesguller de o yüzden yani, kimi de belki sakallari islanmasin diye olabilir, hatta kadina dokunmak haram diye düsünenler, belki sen benim hatuna nasil dokunursun deyip kocasinin, oglunun olasi silahini cekip kurtarani vurmasi korkusu vesaire. . . vesaire. . . belanin nereden ne zaman ne sekilde gelecegi hic belli olmuyor ülkede.

yanıt0
yanıt0
Konyalı:

Evet özellikle aydın görünen, çağdaş yobazlar yüzme konusunda çok zayıflar.

yanıt2
yanıt0
bodrum:

nasıl bir mantık nasıl bir kafa var sende Hasan

yanıt0
yanıt1
KARDA KAYAN ADAM:

HASAN, BIRAK ÎNSANLARIN ÎNANCINA SAYGISIZLIĞI. ANAN, KARIN VE AÎLEN YÜZME BÎLÎYORLARMI ?

yanıt1
yanıt1
BALIKÇI DAYI:

Yenge hanıma geçmiş olsun. Güneyin kuşağu isimli yorumcu, sen ne kirli karakterli ve kötü kalpli bir insan müsvettesisin. Sen benim şalvarımın, uçkırimin kuşagisin. Hiç utanmadan Manevi değerlerimizle alay edip, birde provokasyon ve kışkırtıcılık yapıyorsun.

10
0
yanıtYanıtla
hiç:

bir set parmaklık koymuyorlar. daha çok düşen olur. illa biri boğulacak ondan sonra önlem alınacak

7
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

aaa kardeşim devlet bütçesine zarar kaç para sen biliyor musun demirin kilosu kaça :D onlar anca lüx araç alsınlar kendilerine :D

yanıt1
yanıt0
YK:

sahillere bile demir parmaklik istiyorsunuz, dünyanin neresinde görülmüs yahu. . ? okuyan toplumlarda coluk cocuk bile düsmüyor denize, bizdede cok SIK olmuyor cok sükür arada sirada olur böyle seyler, hemen her tarafa parmaklik dösemeyin. .

yanıt3
yanıt0
şevket:

Allah razı olsun. Allah gönlünüze göre versin.

8
0
yanıtYanıtla
OO:

suriyelimi zavallı, çok zor.

6
0
yanıtYanıtla
fgg:

ekıpler yetişmedi vatandasun biri canınıhıce saydı atladı denıze kurtartdı.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title