Haberler

Üsküdar'da Cinayete Kurban Giden Çiftin Katil Zanlısı Yakalandı

Üsküdar'da Seçim Günü Kurşun Yağmuruna Tutularak Öldürülen Doç. Dr. Halil İbrahim Zarif ile Hemşire Olan Eşi Sevim Zarif'in Katil Zanlısı Yakalandı. Ankara'da Yakalanarak İstanbul'a Getirilen Sevim Zarif'in Eski Eşi Y.ö, Adliyeye Sevk Edildi. Y.ö.'nün Olaydan Bir Gün Önce Kızını Kendisine Göstermediği İçin Eski Eşiyle Tartıştığı İddia Edildi.

Üsküdar'da seçim günü kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Doç. Dr. Halil İbrahim Zarif ile hemşire olan eşi Sevim Zarif'in katil zanlısı yakalandı. Ankara'da yakalanarak İstanbul'a getirilen Sevim Zarif'in eski eşi Y.Ö, adliyeye sevk edildi. Y.Ö.'nün olaydan bir gün önce kızını kendisine göstermediği için eski eşiyle tartıştığı iddia edildi.

Seçim günü sokak ortasında kurşun yağmuruna tutularak hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi'nde görevli Doç. Dr. Halil İbrahim Zarif ile Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli eşi hemşire Sevim Zarif'in katil zanlısı yakalandı. Dün Ankara'da gözaltına alınan Sevim Zarif'in eski eşi Y.Ö, İstanbul'a getirildi.

İddialara göre olay şöyle gelişti:

Y.Ö. ile eski eşi Sevim Zarif arasında kızları G.B.Ö.'nün (11) velayetiyle ilgili olarak anlaşmazlık vardı. Mahkemenin çocuğun velayetini anneye vermesinin ardından Y.Ö, çocuğunu görmek istedi. 1.5 yıl önce çocuğu kaçıran Y.Ö, kızını Ankara'ya götürdü. Bu arada Zarif'in yakınları da Ankara'ya gitti. İki tarafın karakolluk olmasının ardından çocuğu alan anne Sevim Zarif, kızını göstermedi. Olaydan bir gün önce eski eşini arayan Y.Ö. kızını görmek istedi ancak Zarif'in 'göstermem' demesi üzerine tartışma

yaşandı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Y.Ö, adliyeye sevk edildi. Ankara Barosu'na kayıtlı olduğu öğrenilen Y.Ö.'nün emniyette susma hakkını kullandığı belirtildi. Zanlı, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

(EY-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title