Haberler

Üsküdar Belediyesi Sigaraya Savaş Açtı

Üsküdar Belediyesi ve Yeşilay Cemiyeti İşbirliği ile Lise Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen "Geleceğimi Karartmıyorum" Söyleşileri ile Zararlı Alışkanlıklara Savaş Açıldı.

Üsküdar Belediyesi ve Yeşilay Cemiyeti işbirliği ile lise öğrencilerine yönelik düzenlenen "Geleceğimi karartmıyorum" söyleşileri ile zararlı alışkanlıklara savaş açıldı.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Yeşilay Cemiyeti işbirliği ile lise öğrencilerine yönelik bir söyleşi ve konser programı düzenleniyor. Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak ve bu konuda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen "Geleceğimi Karartmıyorum" söyleşileri, değişik okullarda devam ediyor. Üsküdar Belediyesi yetkilileri ve Üsküdar Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Nur Osman Aslan'ın katıldığı programlarda, Sigarayla Savaşanlar Vakfı Onursal Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, öğrencilerle zararlı alışkanlıklar konusunda sohbet ederek, slayt gösterisi eşliğinde yaşadığı deneyimleri ve karşılaştığı ilginç olayları aktarıyor. Prof. Dr. Orhan Kural söyleşiyi öğrencilerden her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak durarak, toplum için faydalı bireyler olacaklarına dair söz alıyor. Söyleşinin ardından, Düş Sokağı Sakinleri Grubu'ndan sanatçı Murat Çelik öğrencilere mini bir konser verdi.

(FA-FA-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title