Haberler

Uşaklı Maden Şehidi Toprağa Verildi

Manisa'nın Soma İlçesindeki madende meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinden İbrahim Çırak (44) Uşak’ın Karahallı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa'nın Soma İlçesindeki madende meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinden İbrahim Çırak (44) Uşak'ın Karahallı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Manisa'nın Soma İlçesindeki özel madende yaşanan faciada sabah vardiyasında çalışan ve gaz zehirlenmesi neticesinde hayatını kaybettiği tespit edilen İbrahim Çırak için Karahallı İlçesinde düzenlenen cenaze törenine Vali Seddar Yavuz, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Sivaslı Kaymakamı ve Karahallı Kaymakam Vekili ve Serkan Keçeli, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni öncesi cami önünde İbrahim Çırak'ın babası Hüseyin Çırak ve oğulları Hüseyin ve Eyüp Çırak'a başsağlığı ve sabırlar dileyen Vali Seddar Yavuz madendeki kaza sonucu vefat eden bütün maden çalışanlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu.

İbrahim Çırak'ın cenazesi ilçe merkezinde bulunan Gölbaşı Caminden İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karahallı Soma Uşak Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

YÜKSEL ÇIRAKAdınız Yazınundefined:

ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN YAKINLARINA BÜYÜK SABIRLAR VERSİN ÇOK İYİ ARKADAŞIMIZDI. YÜKSEL ÇIRAK . ÇAL .HANÇALAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title