Haberler

Uşak: Uşak Valisi Kavas'tan Bayram ve Yeni Yıl Mesajı

Uşak Valisi Kayhan Kavas, Yayınladığı Mesajla Uşak Halkının Kurban Bayramı'nı Kutladı.

Uşak Valisi Kayhan Kavas, yayınladığı mesajla Uşak halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.

Kurban Bayramı'nı halkın huzur ve güven ortamında geçirmesi için valilik olarak gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Kavas, "Dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı'na her yıl olduğu gibi bir kez daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, sosyal barışın, dini duyguların en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Acılarımızı paylaşarak azaltalım. Bayramı fırsat bilip kırgınlıklarımızı unutalım, ülkemiz adına birlik ve beraberlik içinde olalım" ifadelerini kaydetti.

Türk milletine has bayram geleneklerinin sürmesi ve hep birlikte bu değerlere sahip çıkılması gerektiği kaydedilen mesajda, "Bayramlarda hasta ziyaretleri, kırgınlıkların yok edilmesi gibi bize has geleneklerimize bağlı kalarak yavrularımıza da bunu aşılamalıyız. Hedefimiz, ülkemizi ve ilimizi ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha ileriye taşımaktır. Bunu başarmak için çok çalışıp güzel projeler üretmeliyiz" denildi.

2007 yılında Uşak'ta yeni yatırımların ve atılımların devam edeceğini de ifade eden Kayhan Kavas, yeni yılın yurdumuza ve ulusumuza sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, demokrasi ve hukuk kuralları içersinde daha da gelişip güçleneceğine inancının tam olduğunu aktardı. Kavas, "Milletçe birlik ve beraberliğimizi koruyarak karşı karşıya kaldığımız problemleri de ulusal yardımlaşma ve dayanışma içinde çözebiliriz. Uşaklı hemşerilerimizin rahat, huzur ve güven içinde olmalarını, kentimizin kalkınması için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içersindeyiz. İlimiz son yıllarda ciddi bir kalkınma hamlesine girdi. Bu alanda hepimize düşen ciddi sorumluluklar var. Hepimiz bu sorumluluklarımızı bilip el ele vererek daha fazla yatırım daha fazla istihdam için çalışmak zorundayız. Özellikle yeni kurulan üniversitemize sahip çıkarak tüm eksikliklerini çözmemiz gerekiyor. Bunun yanı sıra Hamam Boğazı, havaalanı, doğalgaz, arıtma tesisleri ve sanayicilerimiz gibi ilin kalkınmasında önemli pay sahibi olan yatırımlarımıza da destek vermeye devam edeceğiz. Kısacası 2007 yılı il için başlatılan kalkınma hamlesinin devam edeceği, AB yolunda modern, yaşanabilir çağdaş bir kent olma yolunda ciddi projelere imza atacağımız bir yıl olacaktır" ifadeleri aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title