Haberler

Uşak: Uşak'taki Öğrenci Kavgası

Uşak'ta, 3 Öğrenci Arasında Meydana Gelen Bıçaklı Kavgada, 2 Öğrenciyi Yaraladığı İddiasıyla Gözaltına Alınan M.z.d. Adlı Öğrenci, Savcılıkta İfade Verdi.

Uşak'ta, 3 öğrenci arasında meydana gelen bıçaklı kavgada, 2 öğrenciyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan M.Z.D. adlı öğrenci, savcılıkta ifade verdi.

Uşak Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi yanındaki ara sokakta dün saat 16.00 sıralarında daha önceden aralarında sürtüşme olan 3 öğrenci bıçaklı kavgaya tutuşmuş ve öğrencilerden 2'si ağır yaralanmıştı. Olayın ardından kavga ettiği 2 öğrenciyi yaralayan M.Z.D. (14) adlı Çıraklık Eğitim Merkezi öğrencisi, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı. Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan M.Z.D., bugün saat 15.00 sıralarında adliyeye sevk edildi. Savcılık, M.Z.D.'nin yanı sıra, olayın tanıkları olan 4 öğrenciyi de ifadelerini almak üzere adliyeye çağırdı. M.Z.D., savcılıkta olayla ilgili olarak, kendisine kalabalık bir grubun saldırdığını ileri sürdü. Savcılık bunun üzerine M.Z.D.'nin uzman bir hekim tarafından muayene edilip rapor alınmasına ve yaralı öğrencilerin ifadesinin alınmasına karar verdi.

Hastanede halen yoğun bakımda tedavi gören ve hayati tehlikeyi atlatan H.T. ile V.Ö.'nün ifadelerinin alınabilmesi için, M.Z.D. hakkında 1 günlük ek gözaltı süresi verildi. Bunun M.Z.D., tekrar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title