Haberler

Uşak: Uşak'ta Yerel Yönetimler

Uşak Belediyesi kendi bünyesinde jimnastik aletleri üreterek, Uşak'ın çeşitli mahallerinde bulunan parkalara yerleştirip vatandaşların hizmetine sunacak.

Uşak Belediyesi kendi bünyesinde jimnastik aletleri üreterek, Uşak'ın çeşitli mahallerinde bulunan parkalara yerleştirip vatandaşların hizmetine sunacak.

Atatürk Kültür Parkı içerisine yerleştirilen jimnastik aletlerini belediye daire müdürleriyle birlikte düzenlediği sabah kahvaltısında tanıtan Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, çalışmaları tüm Uşak geneline yayacaklarını söyledi. Atatürk Kültür Parkı'na yerleştirdikleri jimnastik aletlerinin 14 bin YTL'ye mal olduğunu belirten Başkan Apaydın, "İlk etapta Cumhuriyet ve Kemalöz mahalleleri sakinlerinin ortak kullanım alanı olan ve ileride Atatürk Kültür Parkı olarak genişleteceğimiz bölgeye bir grup jimnastik aletlerini yerleştirdik. Bundan sonrasında Uşaklılar'ın daha rahat spor yapabilme ve her yaşta insanın faydalanabilmesi için her mahalleye bu jimnastik aletlerinden birer grup koyacağız. İlk grubu 14 bin YTL'ye mal ettik. Bundan sonra yapılacakları kendi atölyemizde imal edeceğiz" dedi.

Jimnastik aletlerinin yerleştirmesiyle Atatürk Kültür Parkı projesi için ilk adımı attıklarını ifade eden Başkan Apaydın, "2007 yılında projenin tamamını bitireceğiz. İkinci olarak parkın etrafına yürüyüş parkı yapacağız. Bunun yanı sıra Hacıkadem, Kalfa Koruluğu ve Karaağaç Çamlığı'na yeni piknik alanları da yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title