Haberler

Uşak: Uşak'ta Tarihi Eser Operasyonu

Uşak'ta Bir İhbarı Değerlendiren Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, 7 Parça Tarihi Eser Ele Geçirdi. 155 Polis İmdat Telefonuna Gelen Bir İhbarı Değerlendiren Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Ekipleri, Yaptıkları Çalışmalar Sonucunda, O.k. (23) İsimli Şahsın Evinde Yaptıkları Aramada; Roma Dönemine Ait 3 Adet Pişmiş Toprak Kandil, 1 Adet Pişmiş Toprak Testicik, 1 Adet Bronz Kase, 1 Adet Gümüş Ayna ve 1 Adet Bilezik Ele Geçirdi. O.k. Göz Altına Alınırken, Roma Dönemine Ait Olan 7 Eser Uşak Müze Müdürlüğü'ne Teslim Edildi.

Uşak'ta bir ihbarı değerlendiren Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 parça tarihi eser ele geçirdi. 155 Polis İmdat telefonuna gelen bir ihbarı değerlendiren Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda, O.K. (23) isimli şahsın evinde yaptıkları aramada; Roma dönemine ait 3 adet pişmiş toprak kandil, 1 adet pişmiş toprak testicik, 1 adet bronz kase, 1 adet gümüş ayna ve 1 adet bilezik ele geçirdi. O.K. göz altına alınırken, Roma dönemine ait olan 7 eser Uşak Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title