Haberler

Uşak: Uşak'ta Asayiş Operasyonları

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerinin, 2'si Hırsızlık Olmak Üzere Düzenlediği 4 Ayrı Operasyonda Yakalanan 10 Şahıstan 6'sı Tutuklandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin, 2'si hırsızlık olmak üzere düzenlediği 4 ayrı operasyonda yakalanan 10 şahıstan 6'sı tutuklandı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, son 1 ay içerisinde il merkezi ve ilçelerde çeşitli zamanlarda gerçekleşen faili meçhul hırsızlık, silahla adam yaralama ve kundaklama olaylarının şüphelileri yakalanarak adliyeye sevk edildi. İlk operasyon deri kimya malzemeleri deposundan ve bir araçtan hırsızlık yaptıkları tespit edilen A.E. (47) ve A.K. (34) adlı şahıslara yönelik yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis, ikinci operasyonu, farklı zamanlarda farklı ikametlerden 6 bin 50 YTL değerinde eşya çaldıkları tespit edilen H.H. (31), O.Ü. (23), M.E. (17) ve N.M (27) adlı şahıslara yönelik düzenledi. Şahısların ayrıca Balıkesir ilinde bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayının da failleri olduğu anlaşıldığı bildirildi. Operasyonda yakalanan şahıslardan N.M, savcılık tarafından serbest bırakılırken diğer 4 şahıs, 6 ayrı hırsızlık suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde il merkezinde silahla yaralanan S.Y. (23) adlı şahsın Ö.G. (30) tarafından yararlandığını tespit ederek, zanlıyı gözaltına aldı. Ö.G, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, yine geçtiğimiz günlerde meydana gelen faili meçhul molotof kokteyli atmak suretiyle kundaklama olayının failleri olan M.Y. (23) ve H.Y. (20) adlı şahıslar da gözaltına alındı. 2 şahıs da çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title