Haberler

Uşak: Uşak'ta 15 Vekil Ebe Ataması Yapıldı

Uşak İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, Köylerdeki Sağlık Evlerinde Yaşanan Personel Sıkıntısını Gidermek Amacıyla 15 Vekil Ebe Ataması Gerçekleştirdiklerini İfade Etti.

Uşak İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı, köylerdeki sağlık evlerinde yaşanan personel sıkıntısını gidermek amacıyla 15 vekil ebe ataması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada, bazı köylerdeki sağlık evlerinde personel sıkıntıları nedeniyle köylülere verilen sağlık hizmetinde aksamaların olduğunu ve bu sorunu çözmek amacıyla vekil ebe atandığını belirtti. Dr. Taşçı, "Köylülerimizin daha iyi sağlık hizmeti almaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tek isteğimiz onların daha sağlıklı ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri. Bazı köylerdeki sağlık evlerinde personel sıkıntısı yaşıyoruz. Bu bağlamda 15 tane vekil ebenin atamasını yaptık. 13 vekil ebeyi de 31 Ocak 2007 tarihinde atamayı planlıyoruz. Tüm çalışmalarımız köylünün daha iyi hizmetten faydalanmasına yöneliktir" dedi.

Sağlık ocağı bulunan tüm köylerde, ebe ve sağlık memuru bulunduğunu da belirten Taşçı, "Sağlık ocağı bulunan köyler de, hem ebe hem de sağlık memuru bulunmaktadır. Köylerde bulunan sağlık ocaklarındaki hizmet arttığı için merkezdeki hastanelerin yükü biraz olsun hafifledi. Vatandaşa daha iyi hizmet prensibiyle ilimizdeki sağlık sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title