Haberler

Uşak: Uşak Polisi'nden Hırsızlık Operasyonu

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipleri, Meydana Gelebilecek Hırsızlık Olaylarının Önlenmesi ve Meydana Gelen Meçhul Hırsızlık Olaylarının Aydınlatılmasına Yönelik Geniş Kapsamlı Bir Operasyon Düzenledi. Operasyonda Yakalanan 3 Kişi, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, meydana gelebilecek hırsızlık olaylarının önlenmesi ve meydana gelen meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İslice Mahallesi Vidinli Sokak üzerinde bulunan otopark içerisinde park halindeki 7 otomobili düz kontak yapmak suretiyle çalmak isteyen U.U. (19) isimli şahıs, suçüstü yakalandı. Yapılan tahkikat sonucunda U.U. adlı şahsın muhtelif tarihlerde Işık Mahallesi 2. Fener Sokak üzerinde bulunan bir ikametten cep telefonu hırsızlığı ve Kemalöz Mahallesi Mert Sokak üzerinde bulunan ikametten hırsızlık olaylarına da karıştığı tespit edildi. Şahsın üzerinde yapılan aramalarda ise 1 adet çakı bıçağı, 1 adet tornavida ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan U.U., hakkındaki 7 ayrı suçtan adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis, ayrıca Kemalöz Mahallesi Dülgeroğlu İlköğretim Okulu'nun önünde çöp bidonu içerisinde kablo yakıldığı ihbarını değerlendirerek, Migros Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan belediyeye ait depodan çaldıkları kabloları burada yakan M.T. (20) ve B.K. (23) adlı 2 şahsı gözaltına aldı. Zanlı M.T.'nin Fatih Mahallesi Sebzeci Çıkmazı Sokak üzerinde A.H. (44) isimli şahsın ikametinden 2 adet cep telefonu hırsızlığı olayını da gerçekleştirdiği ve cep telefonlarını B.K. (23) isimli şahsın 100 YTL karşılığında B.K. (27) isimli kişiye sattığı tespit edildi. B.K. isimli şüpheli hakkında da hırsızlık malı satın almak suçundan işlem yapılırken, şahıs çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. M.T. ve B.K. isimli şüpheliler ise çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title