Haberler

Uşak Üniversitesi Belirlendi

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Adnan Şişman'ı Atadı.

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Adnan Şişman'ı atadı.

Bağlı bulunduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden 2006 yılında ayrılan Prof. Dr. Adnan Şişman, Uşak Üniversitesi'nde iki ay önce yapılan seçimlerde, Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bayraklı ve Prof. Dr. Fikri Şenol'la birlikte rektör adayı olarak belirlendi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden bu sabah yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Sezer'in, Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Adnan Şişman'ı atadığı duyuruldu.

Prof. Dr. Adnan Şişman, Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in bana olan güveninden dolayı çok mutluyum. Uşak Üniversitesi'ni saygın bir konuma getirmek için çalışacağım” dedi.

Uşak Üniversitesi'nin, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi, Uşak Sağlık Yüksekokulu, Banaz Meslek Yüksekokulu, Karahallı Meslek Yüksekokulu, Ulubey Meslek Yüksekokulu, Eşme Meslek Yüksekokulu, Sivaslı Meslek Yüksekokulu ve Uşak Meslek Yüksekokulu birimleri bulunuyor. Üniversitede 7 bin 810 öğrenci öğrenim görüyor, 140 öğretim görevlisi bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title