Haberler

Uşak: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Uşakspor'da teknik direktörlüğe getirilen İnanç Kurtar'ın, teknik direktörlük diploması olmadığı gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiği bildirildi.

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Uşakspor'da teknik direktörlüğe getirilen İnanç Kurtar'ın, teknik direktörlük diploması olmadığı gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiği bildirildi.

Sözleşmenin feshedilmesi üzerine bir açıklama yapan İnanç Kurtar, Uşakspor yönetiminin kendisini aramadığını federasyondan arandığını ifade ederek, "1 ay önce sözleşme imzaladık ve sözleşmelerimiz federasyona gitti. Sözleşmemizde her şey net olarak yazıyor. Hatta benim diplomamın teknik direktörlük değil antrenörlük diploması olduğu bile yazıyor. Şimdi resmen arkamdan hançerlendim. İstanbul'da olduğum için yüz yüze görüşme fırsatımız olmadı, ancak en azından bana telefonla ulaşılıp biz seninle çalışmayacağız denseydi, ben bavulumu toplayıp giderdim" dedi.

Uşakspor'un durumunu bildiği için 1 ay içinde 3 kişilik teknik kadro masrafını kendi ceplerinden harcadıklarını ifade eden Kurtar, "Uşakspor'un maddi durumunu çok iyi bildiğim için 1 aylık masrafımı, eşofman ayakkabı her türlü ihtiyacımı kendim karşıladım. Hatta sözleşme yaparken Noter parası olan 5 bin 745 YTL'lik parayı bile cebimden verdim. Uşakspor'a yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık. Hatta ucuz ve kaliteli transfer yapabilmek için gece-gündüz çalıştık. Böyle arkadan vurmak olmamalıydı. Bu durum, ilk önce federasyona değil bana söylenmeliydi. Murat Şahin'den tutun da en az 15 futbolcu benim hatırım için Uşakspor'da, hiçbir resmi sözleşmesi olmadan duruyor. Hiç seslerini çıkarmıyor. Artık bunun hesabını bana değil Uşak halkına futbol severlere versinler" diye konuştu.

Öte yandan, Uşakspor Yönetimi'nden herhangi bir açıklama gelmezken, konuyla ilgili net bir şeyin olmadığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title