Haberler

Uşak: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Uşakspor'da, Zorlu Eskişehirspor Deplasmanında Alınan Bir Puanın Sevinci Yaşanıyor.

Türk Telekom Lig A takımlarından Uşakspor'da, zorlu Eskişehirspor deplasmanında alınan bir puanın sevinci yaşanıyor.

Geçen hafta teknik direktör Behiç Funda ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor maçına Genel Menajer Ahmet Aydın nezaretinte çıkan kırmızı siyahlı ekipte moraller düzeldi. Teknik direktör olmadığı için Eskişehir maçında takımı sahaya çıkartan Genel Menajer Ahmet Aydın, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Eskişehirspor takımının güçlü ve dinamik bir kadroya sahip olduğunu biliyorduk. Biz hafta içinde hocanın gitmesine rağman çalışmalarımıza devam ettik. Eskişehirspor karşısına puan almak için çıktık ve bu inancımızı maç sonuna kadar taşıdık. Oyunu istediğimiz gibi dar alana çektik ve rakibin ataklarını önde iyi karşıladık. Futbolcularım iyi mücade etti ve istediğimizi aldık. Maçta karşılıklı direkten dönen toplar var. Biraz daha dikkatli olsaydık maçı kazanabilirdik. Ancak deplasmanda bir puan kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Uşakspor'da futbolcular günü dinlenerek geçirirken Orduspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Eskişehirspor maçında dizinden sakatlanan Mehmet ile sakatlığı devam eden Hasan'ın Ordu maçına yetiştirileceği örenildi.

Teknik direktör arayışlarını da sürdüren Uşakspor yönetiminin birkaç gün içinde yeni teknik direktörü belirleyeceği öğrenildi. Basın sözcüsü Erol Gilim, hoca konusunda net bir karar almadıklarını belirterek, "Turgut Uçar ile görüşmelermiz devam ediyor. Bugün bir kez daha görüşeceğiz. Anlaşırsak yarından itibaren takımın başına geçecek. Yönetimin Turgut Uçar'dan yana bir tavrı var. Uşak'ı ve takımı tanıyor olması bizim için önemli"şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title