Haberler

Uşak'tan Kısa Kısa

Sağlık Bakanlığı Uşak'ta görevli 13 sağlık personelini teşekür belgesi ile ödüllendirdi.

Soma'daki maden faciası ve Suriyeli savaş mağdurlarının kaldığı kamplarda hizmet veren Uşak'ta görevli 13 sağlık personeli teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, yaptığı açıklamada Soma'daki maden faciası ve Suriyeli savaş mağdurlarının kaldığı kamplarda geçici olarak görev yapan 13 sağlık personelinin Sağlık Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildiğini bildirdi.

Personelin gönüllülük esasıyla görevlendirildiğini kaydeden Atlı, sağlık personelinin bu tür olağanüstü durumlarda görev almasının ve gayretli şekilde çalışmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Uşak Belediyesi birim müdürlerine eğitim

Uşak Belediyesi birim müdürleri için düzenlenen "Güçlü İletişim Kaliteli Eğitim" konulu eğitim programı tamamlandı. Programa katılan birim müdürlerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini belirterek, "Bütün belediye personeline eğitim vermeyi düşünüyoruz. Eğitimler belirli periyotlarda devam edecek" dedi.

Uşak'ta soba ve kalorifer yakım

Uşak Valiliği'nden yapılan açıklamada dış ortam sıcaklığının 15 derecenin altına düşmesi halinde soba ve kaloriferlerin yakılabileceği duyuruldu.

Isınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin engellenmesi amacıyla soba ve kalorifer yakımında bazı kurallara uyulması gerektiğinin vurgulandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: .

"Dış ortam sıcaklığı gece ve gündüz 15 derecenin altına düştüğü takdirde soba ve kaloriferler, işyerlerinde bina ortam sıcaklığı 18 derece, konutlarda ise 20 dereceden yukarıda olmayacak şekilde yakılabilecek. Resmi kurum ve kuruluşlar dahil (hastane, öğretim kurumları, kreşler vb. hariç) kış sezonunda (ekim, kasım, aralık, ocak, şubat, mart ayları) kalorifer kazanı yakma saatleri 05.00-06.00, 15.00-16.00 ve 20.00-22.00 olarak belirlenmiş, bu saatler dışında kalorifer kazanlarına kömür ilave edilerek yakılması yasak olup, bu hususlarda resmi kurum amirleri ve apartman yöneticileri bizzat sorumludur." - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Yalçın Atlı Soma Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title