Haberler

Uşak'ta Trafik Kazası

Uşak'ta Önceki Gün Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Kayganlaşan Yolda Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Ünal Aydın Bugün Tedavi Gördüğü Hastanede Yaşamını Yitirdi.

Uşak'ta önceki gün yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda takla atan otomobilin sürücüsü Ünal Aydın bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bir ecza deposuna ait 34 YM 068 plakalı ilaç dağıtım aracı dün saat 16.15 sıralarında Sivaslı İlçesi 9. kilometresinde yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla attı. Trafik kazasında ağır yaralanan sürücü Ünal Aydın (32) özel bir otomobille tedavi için Sivaslı Devlet Hastanesi'ne oradan da Uşak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi edilen Aydın, bugün öğleden sonra yaşamını yitirdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken Aydın'ın cenazesi Ulu Cami'de kılınan ikindi namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Bu arada alınan bilgiye göre Uşak'ta dün ve bu gün kar yağışının başlamasıyla beraber meydana gelen 17 trafik kazasında 19 kişinin yaralandığı yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığını öğrenildi.

(KY-YK)

29.01.2008 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title