Haberler

Uşak'ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

Güncelleme:

Uşak'ta karayollarına iş yapan taşeron firmaya ait aracın takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

UŞAK (İHA) – Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ankara- İzmir karayolu Huzur Park mevkiinde meydana geldi. Kasasında çok miktarda trafik ve karayolu işaret ekipmanı bulunan, Mehmet Y.'nin kullandığı 25 LU 956 plakalı pikap, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu Huzur Park mevkiinde orta refüje çıktı. 4 tane ağacı kökünden kırarak, takla atıp ters gelen araç içerisinden sürücüsü kendi imkanıyla çıkarken, araç içerisinde sıkışan ve aşırı alkollü olduğu gözlenen Sercan A. da olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Sercan A. ambulansla hastaneye sevk edilecekken ambulansa binen arkadaşı Mehmet Y. inmek istemeyince sağlık görevlilerine zor anlar yaşattı. Emniyet güçleri tarafından ikna edilen Mehmet Y. başka bir ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Sercan A. da 112 ekipleri tarafından kentteki özel bir hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Yaralılar hastaneye gönderildikten sonra araç içerisinde kontrol yapan emniyet güçleri boş bira şişelerine rastladı. Kaza yapan pikabın kasasından yola saçılan çok sayıda trafik ve karayolu işaret ekipmanları vatandaşların ve emniyet güçlerinin yardımı ile toplanarak pikabın kasasına tekrar toplandı. Kaza nedeniyle Ankara-İzmir karayolu 1 saate yakın kapalı kaldı ve trafik akışı yan yoldan kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan araç yoldan çekilip, yol temizlendikten sonra trafik akışı normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title