Haberler

Uşak'ta Seçim Hazırlıkları...

22 Temmuz 2007 Tarihinde Yapılacak Olan 23. Dönem Milletvekilliği Seçimleri Öncesi Uşak'tan Aday Adayı Olanların İsimleri Netlik Kazanmaya Başladı. AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi'den (MHP) ve Demokrat Parti'den (Dp) Bugün İtibari ile Milletvekilliği Aday Adayı Olan 31 Kişinin Olduğu Öğrenildi.

22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan 23. dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Uşak’tan aday adayı olanların isimleri netlik kazanmaya başladı. AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi’den (MHP) ve Demokrat Parti’den (DP) bugün itibari ile milletvekilliği aday adayı olan 31 kişinin olduğu öğrenildi.

Üç siyasi partinin il başkanları Ali Işık, Fuat Yılmaz ve İbrahim Cevher’den alınan bilgiye göre, AK Parti’den 10, MHP’den 13 ve CHP’den ise 5 kişinin aday adayı olduğu öğrenildi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Ali Işık, aday adaylıkları ile ilgili yaptığı açıklamada “Şu ana kadar partimizden aday adayı olan 10 isim var. Bu isimler mevcut milletvekillerimiz Alim Tunç ve Ahmet Çağlayan, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nuri Uslu, Çevre ve Orman İl Müdürü Ramazan Toker, Ekrem Savaş, Hamza Kale, Hüseyin Keskin, Halime Işık, Mehmet Altay ve İsmail Güneş. AK Parti olarak aday adayı olmak isteyen herkese kapımız açık. Biz Uşak il teşkilatı olarak seçimlere hazırız. Bizim için en hayırlısı olanı yapacağız ve aday adaylarımızı şimdiden başarılar diliyoruz. Aday adaylığı başvurusunun son gününe kadar da bu sayıların artacağını düşünüyoruz” dedi.

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) İl Başkanı Fuat Yılmaz ise şuana kadar resmi bir aday adayının olmadığını ancak genel merkezin süreçle ilgili izlenecek yönetimin belirlenmesinden sonra aday adaylarının resmiyet kazanacağını ifade ederek, “Partimizden aday adayı olmak istediğini ifade eden ismiler var. Şuana kadar mevcut milletvekilimiz Osman Coşkunoğlu, Uşak SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu, Rıza Yılmaz, Eski İl Başkanı Fatma Özkumur ve Bir Eylül Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Gilim’in isimleri aday adayı olabilir“diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İbrahim Cevher ise aday adayı için çok yoğun bir talebin olduğunu ifade ederek, “Uşak’tan aday adaylığı kesinleşen 13 isim var. Bunların dışında aday adayı olmayı düşünenlerde var. Bize gelen başvurularda Ankara’dan Hazine Müsteşarlığı Uzmanı Şamil Acartürk, Devlet Planlama Teşkilatı’ndan Mehmet Tekin, Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nden Süleyman Güngör, PTT Daire Başkanı Ünal Gül, Et Balık Kurumu Veteriner Hekimi Halis Akçay, Eski MHP Uşak Milletvekili Armağan Yılmaz, Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Şuayip Başyiğit, Dr. Metin Deniz Savaş, Mehmet Özkuk, İmran Evrensel, Mustafa Kemal Duran, Ali Arık ve Kamil Çetin’in aday adaylığı kesinleşti” dedi.

ANAVATAN ile DYP’nin birleşme kararı ile ortaya çıkan Demokrat Parti’den de bazı isimler aday adaylığı için ön plana çıkarken henüz net bir aday adayı bulunmuyor. Uşak’ta DP’den Eski DYP İl Başkanı Şefik Poyraz, Hasan Aysal ve Ankara Uşaklılar Derneği Başkanı Nuray Salıcı’nın aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

(KY-YK)

08.05.2007 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title