Haberler

Uşak'ta Kudüs Gecesi Etkinliği

Uşak Belediyesi ile Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından "Kudüs Gecesi" etkinliği düzenlendi.

Uşak Belediyesi ile Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından "Kudüs Gecesi" etkinliği düzenlendi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Adem Yıldırım, Kudüs'ün tek başına Filistin'in davası olmadığını Kudüs'ün İslam alemi için Kıble davası olduğunu belirti.

Kudus'ü savunmanın önemine değinen Yıldırım, " Kudüs'ün bağımsızlığını savunmak aslında tüm şehitlerimizin bağımsızlığını savunmaktır. Kudüs'ün bağımsızlığı 1945'te gittiğinden beri bu acımız sürüyor. Bugün Mescid-i Aksa'ya ibadet için gittiğimizde İsrail askerini görmek ve onların koyduğu arama cihazlarından geçip namaza gitmek bizi incitiyor. Müslümanların onurunu zedeleyen tabloyu sonlandırmamız lazım. Öyle bir tablo çiziliyor öyle bir görüntü yapılıyor ki Avrupa sonsuz medeni batı sonsuz medeni ve Müslümanlar da adeta canavar gibi gösteriliyor, yok öyle bir şey. Biz Avrupa'yı da biliyoruz onların sabıkalarını da biliyoruz. Önce biz Müslümanlar olarak aramızdaki bağı ve samimiyeti arttırmamız lazım." dedi.

Konuşmalardan sonra Cavit Tatlı "Kaybolan Çocukluk ve Hiçe Sayılan Hukuk" isimli sunumunu gerçekleştirdi.

Etkinlik Ömer Karaoğlu'nun konseri ile son buldu.

Etkinliğe AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin Kudüs Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title