Haberler

Uşak'ta Fabrika Yangını... Sabah Saatlerinde Başlayan Yangın Kontrol Altına Alınamıyor

Uşak'ta fabrika yangını... Sabah saatlerinde başlayan yangın kontrol altına alınamıyorUŞAK - Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde keçe imalatı yapılan bir fabrikada sabah saatlerinde yangın çıktı.

Uşak'ta fabrika yangını... Sabah saatlerinde başlayan yangın kontrol altına alınamıyor

UŞAK - Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde keçe imalatı yapılan bir fabrikada sabah saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sürerken, yangının henüz kontrol altına alınmadığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Uşak OSB 114. Cadde'de faaliyet gösteren Ahmet Kül, Kamil Kül ve Gökhan Karateke'ye ait keçe imalatı yapılan tekstil fabrikasında, sabah 06: 30 da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Uşak OSB İtfaiye ekiplerinin ilk etapta müdahale ettiği yangına Uşak Belediyesi ve ilçelerden gelen ekiplerde takviye oldu. Fabrikanın her bölümüne sıçrayan yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı bildirildi. Devam eden yangında yaklaşık 5 milyon TL'lik maddi hasarın oluştuğu edinilen bilgiler arasında.

5 saattir süren ve fabrikayı tamamen kaplayan yangının itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınması için yoğun şekilde çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Organize Sanayi Bölgesi Uşak 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title