Haberler

Uşak'ta, Mahallede Çırılçıplak Gezen Saldırgan 14 Yaşındaki Kız Çocuğunu Kucaklarken Yakalandı

Güncelleme:

Uşak'ta, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen saldırgan, 14 yaşındaki kız çocuğunu sokak ortasında kucaklamaya çalışırken mahalleli tarafından yakalandı. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırılan saldırganın, mahallede cinsel organını açarak gezdiği öğrenildi.

Uşak'ta, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Ö.U, 14 yaşındaki kız çocuğuna sokak ortasında cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Şüpheli, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Mahalle sakinleri ara sıra Ö.U.'nun çırılçıplak sokağa çıktığını ve cinsel organını açarak gezdiğini söyledi.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU KUCAKLAYARAK GÖTÜRMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, Kemalöz Mahallesi 2. Kayalı Sokak'ta meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen 34 yaşındaki Ö.U. dün öğlen saatlerinde sokağa çöp atmaya çıkan 14 yaşındaki bir kız çocuğunu kucaklayarak başka yere götürmek istedi.

VATANDAŞLAR DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Kızın çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar kızı kurtararak durumu polise bildirdiler.

GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevredeki görgü tanıklarını dinleyip güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra, Ö.U.'yu gözaltına aldı.

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Polisteki işlemlerinin ardından Ö.U. çıkarıldığı mahkemece, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

CİNSEL ORGANINI AÇARAK GEZDİĞİ BELİRLENDİ

Polis ekipleri, Ö.U.'nun evinin bulunduğu sokakta güvenlik önlemi alırken, mahalle sakinleri ara sıra Ö.U.'nun çırılçıplak sokağa çıktığını ve cinsel organını açarak gezdiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uşak 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Hayriye Nine:

Vah vah,,,ülkemin haline bir bakın hele:((

13
3
yanıtYanıtla
Öğretmen Dede:

Aynen katılıyorum nine.

yanıt6
yanıt2
adana insanı:

madem akli dengesi yerinde değil, neden savunmasız bir kız çocuğunu kurban seçiyor. kolundan tutup götürmeyi de biliyor. üstüne yürüyün bir iki tane sağlamca yumruk indirin giy lan şu kıyafeti deyin tepkisini görün bakalım ne yapacak. bu seferde darp etmek suçundan siz suçlu olursunuz. bizde akıllı çok. . . devam edin.

10
1
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Deli işte napcan

8
2
yanıtYanıtla
tercih:

uşak deilde uşaklılar yaramaz

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Türkiye’den Yunanistan’a 20463 Türk iltica talebinde bulunmuş İşşallal gittikleri gibi geridönmezler 57 binde Suriyeli açın kapıları gönderin bunların sorumlusu Avrupa baksınlar onlara şimdi hem belkide içlerindetecavüzcülerde vardır kurtuluruz bari geride almayın hepsi Avrupa Avrupa diye yanıp tutuşuyorlar fötöcüleride gönderin niye hapisanede tutuyorsunuzki bizler beslemeye mecburmuyuz bunları Türkiye’nin ayıklanmasının zamanı geldi kötülerin yeri Yok bu ülkede

7
2
yanıtYanıtla
ahmet:

haklısın kardeşim

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

adam rahatsız ama ailesinden kimseye aynı şeyleri yapmıyor

8
0
yanıtYanıtla
ÖZ KIRIKKALELİ:

SAYIN UŞAKLILAR KIRIKKALEDEN SELAMLAR O ADAMIN DALGAYI KESİN GİTSİN. . . . . . . .

5
2
yanıtYanıtla
Fır-fır:

Yok daha neler,

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title