Haberler

Uşak'ta Bayrak Kampanyası

Uşak Belediyesi, Milli Takımın Euro 2008 Finalleri Eleme Grubu Son Maçında Çek Cumhuriyeti'ni Eleyerek Çeyrek Finale Yükselmesi Nedeniyle Bayrak Asma Kampanyası Başlattı.

Uşak Belediyesi, Milli takımın Euro 2008 finalleri eleme grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni eleyerek çeyrek finale yükselmesi nedeniyle bayrak asma kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Mesut Apaydın A Milli Futbol takımının dün akşam Çek Cumhuriyeti'ni yenerek çeyrek finale çıkması nedeniyle tüm Uşak halkını milli takıma destek için bayrak asmaya davet etti.

A Milli Futbol takımının zoru başararak Türk halkına büyük sevinç yaşattığını belirten Belediye Başkanı Apaydın, "A Milli Futbol takımımız dün gece bize coşkunun ve sevincin en büyüğünü yaşattı. Teknik heyetten futbolculara kadar tüm ekibi kutluyorum. Artık gün birlikte hareket etme günü. Birlik ve beraberlik içersinde A Milli Futbol takımı oyuncularına destek olalım. İnanıyorum ki takımımız. Çeyrek finalde de büyük başarı elde edip bir üst tura çıkacaktır" dedi.

A Milli Futbol takımına destek vermek için tüm halkı Türk Bayrağı asmaya davet eden Başkan Mesut Apaydın, "A Milli Futbol takımımıza destek vermenin en güzel şeklinin bayrak asmak olacağını düşündük. Bu maksatla şehrimizin en işlek caddesi olan İsmetpaşa Caddesi'ni bayraklarla süsledik. Ben tüm esnafımızdan ve tüm halkımızdan evlerine, iş yerlerine bayrak asmalarını istiyorum. Bu şekilde A Milli Futbol takımımıza en büyük desteği vermiş olacağız" diye konuştu.

(KY) 16.06.2008 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title