Haberler

Uşak'ta Amatör Kulüplere Spor Malzemesi Desteği

Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 59 kurum ve kuruluşa spor malzemesi verildi.

Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 59 kurum ve kuruluşa spor malzemesi verildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen dağıtım töreninde, Boks, Tenis, Futbol ve Basketbol gibi spor dallarında kullanılan sporcu malzemeleri dağıtıldı.

Törende konuşan Uşak Valisi Salim Demir, göreve başladığı ilk günden itibaren amatör sporu desteklediğini söyledi.

Amatör takımların ve okulların önünü açmak için çaba gösterdiklerini belirten Vali Demir şöyle devam etti:

"Şu anda bulunduğumuz kompleksin içerisinde gençlik merkezimiz var. Uşak'taki gençlerimizin sürekli istifadesine sunulmuş olan çok güzel bir yatırım. Bu salondaki sporun geliştirilmesi için okullarımızdaki sporun daha aktif hale getirilmesi için bir seri toplantılar yaptık. Bu toplantılar sonucunda insanlarımız kulüplerimiz ve sporcularımız kendilerine birazdan takdim edeceğimiz ihtiyaçlarını bize ifade ettiler. Bu konuda bizde hem devlet imkanlarını hemde özel sektör imkanlarını kullanarak sporcularımıza bu fırsatı vermeyi başardık. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum."

Dağıtım törenine, Uşak AK Parti Millet Vekili Alim Tunç, Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve Uşak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title