Haberler

Uşak İl Genel Meclis Başkanlığına Mehmet Pehlivan Tekrar Seçildi

Uşak İl Genel Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısında Meclis Başkanı Mehmet Pehlivan Başkanlığa Tekrar Seçildi. Uşak İl Genel Meclisi Nisan Ayı Çalışmalarına Bugün Sabah Saatlerinde İl Özel İdare Salonu'nda Yapılan Başkanlık Divan Seçimleri ile Başlandı. İl Genel Meclisi Başkanlığı, Başkan Vekilliği ve Katip Üyelerin Seçimi Yapılan Toplantıda Ak Partili Mehmet Pehlivan 19 Oy Alarak Tekrar İl G...

Uşak İl Genel Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında Meclis Başkanı Mehmet Pehlivan başkanlığa tekrar seçildi. Uşak İl Genel Meclisi Nisan ayı çalışmalarına bugün sabah saatlerinde İl Özel İdare Salonu'nda yapılan başkanlık divan seçimleri ile başlandı. İl Genel Meclisi Başkanlığı, başkan vekilliği ve katip üyelerin seçimi yapılan toplantıda AK Partili Mehmet Pehlivan 19 oy alarak tekrar İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi. Meclis Başkanvekilliklerine ise AK Parti İl Başkanı ve Ak Partili meclis üyesi Ali Işık ile Ak Partili Cemal Doğan, asil katip üyeliklerine Ali Kandemir ve Ali Yayla seçilirken yedek katip üyeliklerine de Mehmet Yandım ile Mehmet Ezel seçildiler. İkinci kez İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Mehmet Pehlivan, yapılan seçimler sonunda, meclis üyelerine teşekkür ederek, " İl Genel Meclisimiz siyasi fark gözetmeksizin önemli çalışmalara imza attı. Bir çok proje hazırlayarak uygulamaya geçirdik. Ayrıca Yerel Yönetim Reformuna Destek Projesi'nde 81 il içerisinde pilot il seçildik. Bütün bu çalışmaları birlik beraberliğimiz sayesinde gerçekleştirdik. Meclis üyesi arkadaşlarıma bize gösterdikleri destek ve teveccüh nedeniyle teşekkür ederim. Bundan sonra da birlikteliğimizi koruyarak ilimizin sorunlarına ortak çözüm bulmaya devam edeceğiz. "dedi.

İl Genel Meclisi toplantısında ayrıca gayri sıhhi müesseseler ile umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine 2007 yılında verilen ruhsatlardan alınacak olan ücret tarifeleri tespit edildi. Plan bütçe komisyonu tarafından hazırlanarak meclis gündemine getirilen düzenleme oy birliği ile kabul edilirken karar gereği ruhsat işlemlerinden 500 ile 50 YTL arasında ücret alınacak. Buna göre birinci sınıf işletmelerden yer seçim izni için 500 YTL, deneme izni için 500 YTL, açılma izni için 500 YTL ve adres değişikliği, ruhsat yenileme, devir ve kayıp ruhsat için 300 YTL ücret alınacak. İkinci sınıf işletmelerden ise yer seçim izni için 250 YTL, açılma izni için 250 YTL, ruhsat değişikliği, yenileme, devir ve kayıp ruhsat için 300 YTL ücret alınacak. Üçüncü sınıf işletmelerden ise yer seçim izni için 150 YTL, açılma izni için 150 YTL, ruhsat değişikliği, yenileme, devir ve kayıp için 300 YTL, genele açık istirahat ve eğlence yerlerinden metrekare başına bir YTL ve diğer işlemler için de 50 YTL ücret alınması kararlaştırıldı.

(KY-Mİ-

(KY-Mİ-)

02.04.2007 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title